Ruhamánia

Tíz ruhadarab tavaszra, amit feltétlenül be kell szerezned! I.

2016. február 19. - Hutyi

Bár még csak februárban járunk, már javában zajlanak a tavaszi ruhatárbővítések, ruhatár-felújítások: az üzletek kínálataiban is megjelentek az aktuális kollekciók, így a mi webáruházunkban is! Most mutatunk tíz ruhadarabot, illetve ruhatípust, amellyel igazán divatos lehetsz a tavaszi hónapokban.

46529724_m.jpg

Sokak számára fontos, hogy rendszeresen az aktuális divatirányzatoknak megfelelő ruhadarabokban jelenjenek meg – ha nem is minden egyes alkalommal. Mellettük olyanok is profitálhatnak mostani listánkból, akiknek csupán néhány új ötletre, friss inspirációra van szükségük – nézzük, milyen szabású és kialakítású öltözékek uralják majd szettjeinket az elkövetkezendő hónapokban!                                                    

  • Trapéznadrág

Bizony, a retróláz továbbra is hódít – még mindig a hetvenes évek kedvencei járnak az élen! A trapéznadrág újra sikkes, így ideje beszereznünk belőlük pár darabot. Szolidan bővülő, vagy drámaian szélesedő szárak: mindenki döntse el, melyik a kedvence!

  • Övtáska

Egészen bizonyos, hogy igen megosztó trendről van szó – a divatszeretők egy része ki nem állhatja majd, egy másik része viszont imádja. A nyolcvanas, kilencvenes évek sportos, olykor bumfordi típusai helyett ezúttal finomabb, apró, kifinomultabb darabok lesznek majd népszerűek a véleményformálók szerint.

  • Egyenes szabású, lezser ruha

A ruhákkal sosem lehet hibázni, az azonban mindig változik, hogy éppen mely fazon közkedvelt. A legújabb trend az egyenes vonalú, vastagabb, pulóverszerű ruháknak kedvez majd, amelyeket a javaslatok szerint érdemes hosszabb szárú csizmákkal párosítani.

  • A klasszikus fehér ing

A fehér ing egyike azoknak a ruhadaraboknak, amely senki gardróbjából nem hiányozhat: bár sokaknak juthat róla eszükbe a kötelező ünneplőruházat, valójában egy elképesztően jól variálható, sokféle típusban és szabással elkészíthető felsőről beszélünk.

  • Nyitott vállú felső és ruha

A nyitott vállú felsőrészekről és ruhákról már egy korábbi bejegyzésünkben is szót ejtettünk, és ezúttal sem hagyhatjuk ki őket, hiszen nagyon nagy jövőt jósolnak nekik az elkövetkezendő időszakra: elő a vállakkal!

Böngésszetek kedvetekre webáruházunkban – ha valamelyik szimpatikus a fent felsorolt trendekből, gyűjtsétek be máris új kedvenceiteket a Maniaextreme kínálatából! A lista második feléért tartsatok velünk a jövő héten is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr48405002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása