Ruhamánia

Az ideális táska nyomában

2016. március 04. - Hutyi

A táskákat időtlen idők óta kiegészítőként könyvelik el, pedig valójában a női (és egyre inkább a férfi) eszköztár egyik legfontosabb és legalapvetőbb része – miért ne igazíthatnád öltözéked többi részét a kedvenc táskánkhoz, ahelyett, hogy fordítva tennéd? Mivel ennyire nélkülözhetetlen divatcikkről van szó, bizony a jó táskának több szempontból kell tökéletesnek lennie, több feladatot kell ellátnia. De mégis, hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb darabot?

11779011_m.jpg

Határozd meg a funkcióját!

Természetesen nem ugyanazt a terméket keressük akkor, amikor a mindennapokhoz ideális, nagyméretű, jól pakolható táskát szeretnénk beszerezni, illetve akkor, amikor egy vacsorához vagy egy koncerthez, esti programhoz kutatjuk a megfelelő kiegészítőt. Az első lépés, hogy meghatározd, milyen jellegű táskára van szükséged: milyen céloknak kell megfelelnie, milyen alkalmakkor tervezed viselni azt. Persze, ha nem konkrét darabra vagy egy bizonyos stílusra vadászol, nyugodtan nézelődhetsz az összes elérhető típus között.

Ügyelj a részletekre!

Mindenkinek másak az igényei, így a táskák terén is mindannyian más tulajdonságokat részesítünk előnyben. Van, aki a csak a legszükségesebb holmikat tároló, kisebb vagy közepes méretre esküszik, van, akinek elengedhetetlen tulajdonság a minél több, belső és külső zseb, van, akinek pedig az számít, hogy annak a bizonyos darabnak legyen hosszú pántja és fogantyúja/füle is. Jelöld ki, mely tulajdonságok a legfontosabbak a számodra, és böngéssz ennek megfelelően!

Illeszd okosan a ruhatáradba!

Végül, de nem utolsósorban egy fontos jó tanács: ízlésről ugyan nem illik vitatkozni, ám arra mindenképpen figyelj oda, hogy a leendő új táska illeszkedjen ruhatárod, stílusod összességéhez. Természetesen nem kell, hogy minden egyes darabhoz passzoljon (mint ahogyan sokaknak éppen emiatt táskákból is külön kis kollekciójuk gyűlt össze az idők során), azonban előnyös, ha egy olyan példányt szerzel be, amelyet akár több összeállítással együtt is nyugodtan viselhetsz.

Kellemes böngészést táskáink között!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr688443658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása