Ruhamánia

Hogyan alakítsd ki az ideális ruhatárat?

2016. április 01. - Hutyi

Egy minden elemében kielégítő és funkcionális ruhatár kialakítása pénzt, időt és tapasztalatot igényel – vannak, akik már pontosan tudják, hogyan frissítsék fel gardróbjukat, és milyen praktikákhoz folyamodjanak akkor, ha szeretnének új darabokat vásárolni. Ezzel szemben lehetnek olyanok, akik tanácstalanabbak, ha a beszerzésre kerül a sor, és szükségük lehet némi segítségre. Jó hírekkel szolgálunk nekik, hiszen mostani bejegyzésünkben arról lesz szó, hogyan vásároljunk minél hatékonyabban!

Nézzük tehát, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, ha új kedvencek megvételére készülünk. 

18690913_m.jpg

Legyen kényelmes

Természetesen nem kell azonnal melegítőnadrágokra és nagymamapulóverekre gondolnod: szerencsére rengeteg termék egyszerre csinos és komfortos is. Azért ez az elsődleges szempontunk, mert mindent összevetve mégiscsak az a legfontosabb, hogy jól érezd magad abban, amit viselsz. Persze néhány, különlegesebb alkalomra szánt ruhadarab esetében nyugodtan lehet kivételt tenni (a szépségért meg kell szenvedni, tartja a mondás)!

Legyen jól kombinálható

A könnyű variálhatóság és kombinálhatóság szinte alapkövetelmény, hiszen ezek teszik lehetővé, hogy minél többször viselhesd ruháidat, mégis fenntartsd a változatosságot. Ez nem jelenti azt, hogy például a karakteres, mintás darabokat száműznöd kell a szekrényedből: remekül kiegyensúlyozhatod őket egyszínű, egyszerű alapdarabok vásárlásával.

Legyen a saját ízlésednek megfelelő

Trendek és divathullámok mindig is voltak és lesznek, és természetesen senkinek nem kötelező vakon betartania őket. Sőt! A friss trendek remek lehetőséget adnak arra, hogy újdonságokkal élénkítsd fel meglévő ruhatárad, de arra mindig ügyelj, hogy csak a saját ízlésed miatt használd fel őket – ne kizárólag a trendkövetés szándékával. Illetve, amennyiben nem illenek a stílusodba, esetleg azért, hogy kibillentsd magad a megszokott egyensúlyból!

A legfontosabbakból mindig tarts egy kiemelt darabot

Egy mindenhez passzoló, kiemelkedő minőségű kabát, táska vagy pár cipő elképesztően jó szolgálatot tehet, és remek befektetés. Egyébként is érdemes a számos más ruhadarabhoz illő, „multifunkcionális” termékére összpontosítani a figyelmet és az anyagi tartalékokat.

Reméljük, hasznos segítséget nyújtottunk az új ruhák vásárlásához – irány a webáruházunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr208552606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása