Ruhamánia

Elő a csíkos ruhadarabokkal!

2016. április 14. - Hutyi

A csíkminta egy eléggé megosztó divattrend: vannak, akik kifejezetten kedvelik, vannak, akik pedig alig győzik begyűjteni kollekciójuk újabb és újabb csíkos darabjait. Vannak, akik szerint nyújt, mások szerint kövérít – van, akik szerint a keresztben csíkos mintát jobb örökre eltemetni, van, aki szerint pedig bátran viselhető. És persze megint – vagy még mindig – kifejezetten divatosnak számít. De mégis, mi a jó a csíkosban?

 31945968_m.jpg

A látszat ellenére változatos!

Most biztos azt gondoljátok, butaságot beszélünk, hiszen a csíkos minta eléggé egyszerű; pedig nem így van! Nemcsak a színeket lehet benne tetszés szerint variálni, de a csíkok sűrűsége és vastagsága is sokféle variációt tesz lehetővé. Ha a minta rajongója vagy, nem kell aggódnod – könnyen találhatsz a hasonlóság ellenére is különböző példányokra.

Egyszerre lehet hétköznapi és elegáns

Egy csíkos póló vagy pulóver hű társad lehet a mindennapokban, de ugyanúgy kölcsönözhet kifinomult megjelenést egy hajszálcsíkos nadrág, blézer, vagy overál. Szinte minden alkalomra találhatunk belőle egy megfelelő mintát.

Nagyon könnyű hozzáöltözni

Ha felveszünk valami csíkosat, gyakran döntünk úgy, hogy a többi ruhadarab, amit viselünk, semleges vagy monokróm színű és szabású – hiszen a fókuszban a minta áll. Ezzel pedig lekerül a vállunkról a válogatás terhe, hiszen hipp-hopp kész egy összeállítás.

Más mintákkal együtt hordva igazi merész viselet

Ha szereted a szokatlan megoldásokat, az újszerű ötleteket, nem bánod, ha kitűnsz a tömegből, vagy egyszerűen csak vidám, vibráló egyéniség vagy, ezt a trendet neked találták ki! A minták keverésének divatja merész és kihívással járó trend, de nem lehetetlen követni, és annál kifizetődőbb, hiszen nem fognak melletted egykönnyen elmenni! A csíkosat például remekül lehet párosítani virágmintával vagy absztrakt, nonfiguratív mintákkal is.

Webáruházunkban találsz csíkos felsőket, ruhákat sőt kiegészítőket is – ezért, ha úgy érzed, nincs még elég csík a ruhatáradban, feltétlenül nézz szét nálunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr18606640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása