Ruhamánia

Mindent a poncsóról

2016. május 17. - Hutyi

Többször írtunk már arról, hogy jó pár ruhadarab megosztó státusznak „örvend” a divatszeretők között, azonban az igazi divatmániások már régóta a szívükbe zárták a különféle (meglehetősen sokszínű) poncsókat. Nem érted, hogy mi bennük a pláne? Most elmeséljük!

Néhány éve számos igazán divatos nemzetközi hírességet láthatunk az utcákon poncsóban sétálni. De miért jó az, ha egy hatalmas anyagdarabot magunkra terítünk?

45772826_m.jpg

Egyszerű, de nagyszerű

Bár sokaknak bonyolultnak és kényelmetlennek tűnhet, a poncsó viselése valóban arról szól, hogy magunkra kanyarítunk egy bő, puha, egybefüggő ruhadarabot. Ez azért is trükkös megoldás, mert adott esetben kevésbé kell összpontosítani arra, hogy alá mit veszünk fel, másfelől pedig a jól megválasztott példány kifejezetten sikkes hatást köszönhet a könnyed, hétköznapi mégis kifinomult hatásban.

Melegít

Azokon a napokon, amikor már nincs feltétlenül hideg, de jóleső meleg sem, és képtelenek vagyunk kiválasztani a megfelelő kabátot az aktuális időjáráshoz, szuper lehet plusz rétegként egy kényelmes, vastagabb poncsó. Az átmeneti időszak legjobb kiegészítője!

Ápol és eltakar

Akik jobban kedvelik a laza, légies szabásokat és sziluetteket a testhez simulóakkal szemben, azok könnyen szerelembe eshetnek a poncsókkal. Bő, olykor drámai esésének köszönhetően szinte elvész benne az alakod – aminek sokan nem örülnek, mások viszont éppen erre esküsznek.

Kényelmes és „otthonos”

Sokan imádnak belebújni egy laza pulóverbe, vagy éppenséggel egy takaróba – nem csak azért, mert esetleg fáznak, hanem mert kellemes és kényelmes érzés. A poncsónak is lehet egy ilyen előnye: ha szereted a vastag, szellős pulóvereket, akkor őket is imádni fogod!

Bármire felvehető

Egy semleges színű poncsó bármilyen összeállítás fölé felvehető – ha nem vagy kreatív hangulatodban, kivételesen könnyen megoldhatod vele a napi öltözködési rutint. Ha viszont játékra és újdonságokra vágysz, bátran kombinálhatod a színes és mintás darabokat az aktuális aláöltözeteddel (ing, pulóver, stb.). Egyszerűség vagy játékosság: a döntés a tiéd!

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr778724346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása