Ruhamánia

Cipőtrendek tavaszra: mit ajánlanak a véleményvezérek?

2016. május 27. - Hutyi

A divat igazi szerelmeseinek természetesen sosem lehet elég méretes és változatos a ruhatáruk, így a cipőkből sem lehet sosem elég – a lábbeliknek azonban egészen különös a vonzereje, hiszen sok esetben azok is rajonganak értük, akiket egyébként nem hoz lázba a divat világa. Cipőmániások, figyelem: most beavatunk benneteket a tavaszi-nyári trendekbe!

54074111_m.jpg

Gladiátor- és fűzős szandálok

A gladiátorszandálok régóta a napsütéses, meleg időjárás alapkellékei, ám hol jobban, hol kevésbé kerültek reflektorfénybe az idők, évtizedek során. Ebben a szezonban újra visszatérnek, hogy kényelmes és kellemes viseletet nyújtsanak – vagy éppenséggel bosszúságot okozzanak, amiért időnként mindenkinek meggyűlhet a baja a befűzésükkel. No de ahogy mondani szokás: valamit valamiért!

Hegyes orrú magassarkú cipők

A magassarkú örök, de szerencsére a klasszikus tűsarkú és körömcipő fazonok mellett újabb és újabb változatai is megjelennek. A szemfülesek szerint mostanában a hegyes orrú, zömökebb és alacsonyabb sarokmérettel rendelkező fajták lesznek divatosak, amelyeknek a legkarakteresebb része a hegyes, keskenyített orrész. Nem szokványos darabok, az egyszer biztos!

Bebújós cipők és mokaszinok

A mokaszinok, loaferek eddig is rendkívül trendinek, modernnek számítottak – jó hír azok számára, akik szeretik ezeket a lábbeliket, hogy egyelőre nem is mennek ki a divatból, sőt! Mellettük pedig minden olyan cipő kurrensnek számít majd, amelynek bebújós fazonja van, legyen az lapos talpú vagy magassarkú, színes vagy klasszikus, vastag vagy vékony talprésszel ellátott.

Edző- és sportcipők

Végre valami, aminek az egyszerűen (de nagyszerűen) öltözködők is örülhetnek: egy ideje a sportcipők végképp átléptek a divatcipők státuszába, és bár ezt megelőzően is pozitív volt a megítélésük, azóta igazi divatőrület övezi őket. Olyannyira, hogy ebben a szezonban is a legmenőbb lábravalókként tartják őket számon. Kényelmesek és trendik – nem csoda, hogy annyi embernek dobog értük a szíve.

Ha még nem találtad új tavaszi-nyári cipődet vagy cipőidet, lehet, hogy épp webáruházunkban találsz rá – kellemes böngészést!

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr778749484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása