Ruhamánia

Alapdarabok a kifogástalan irodai megjelenéshez

2016. június 14. - Hutyi

Sokunknak rendszeres fejtörést okoz mindennapi öltözékünk összeválogatása és koordinálása, az pedig tovább nehezítheti a helyzetet, ha irodában vagy egy olyan helyen dolgozunk, ahol megkövetelik a formális megjelenést. Ha a mostani (esetleg leendő) munkahelyeden elvárás az elegáns, esetleg professzionálisnak nevezhető ruhatár, a mostani listánk neked szól!

9406750_m.jpg

Univerzális blézer

Egy jól megválasztott, dekoratív blézernek hála akár az egészen hétköznapi farmer-póló kombinációt is munkahely-kompatibilissé varázsolhatod! Fektess be egy (vagy néhány) olyan darabba, amely semleges színű (fekete, sötétkék, bézs, drapp, stb., a fehéret csak azoknak ajánljuk, akik nagyon ügyesek és óvatosak), így bármilyen más ruhadarabbal kombinálhatod.

Formális, de kényelmes cipő

Sokan, bár nagyon szeretnék, nem tehetik meg, hogy edzőcipőben vagy akár balerinában járjanak a munkahelyükre. Számukra kifejezetten fontos, hogy találjanak egy olyan lábbelit, amely illik a business-megjelenéshez, mégsem fakaszt könnyekre nyolc, vagy akár annál is több órányi viselés után. Jó megoldás lehet a leheletnyi sarokkal ellátott körömcipő, vagy a mostanában egyre népszerűbb éktalpú, más néven wedge cipők.

Minőségi, jól pakolható táska

A munkanapok eseménydús, olykor feszített és hektikus világában hálás feladatot láthat el egy tágas méretű, jól pakolható, funkcionális, mégis minőségi táska, amelybe minden belefér, amire csak szükségünk lehet a hétköznapokban. Hosszú távú, ám megtérülő befektetésről lévén szó, erre igazán nem kell sajnálnod a pénzt, hiszen az ideális táska minden nap veled lesz.

Egyszerű, de csinos ingek

Az ingek korántsem azok az unalmas, szigorú ruhadarabok, amelyeknek néhányan még mindig tartják őket: szabástól, színtől és mintától függően lehetnek frissek, mókásak, elegánsak vagy egyediek. Néhány mutatós ing beszerzésével a teljes munkahelyi „garnitúrával” kapcsolatban letudhatod az öltözködési nehézségeket.

Reméljük, ezzel a néhány rövid tanáccsal segíthettünk abban, hogyan alakítsd ki a leghatékonyabban a munkahelyi ruhatárad – ezeket a darabokat webáruházunkban is megtalálod, válogass kedvedre a kínálatunkból!

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr578808044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása