Ruhamánia

Hogyan készülj fel a változékony időre?

2016. július 20. - Hutyi

Most, hogy a kánikulát hirtelen őszies, hűvös, borongós napok váltották, joggal merülhet fel sokakban a kérdés, hogy hogyan lehet felkészülni az ilyen váratlan helyzetekre, időjárási fordulatokra – főleg, ha esetleg nyaralni vagy fesztiválozni készülsz, vagy akár egy-egy egésznapos programra, azaz olyan alkalmakra, amikor nem feltétlenül tudnál „útközben” változtatni az előre megtervezett, összeválogatott ruhadarabokon. Segítünk!

53869624_m.jpg

Rétegesen öltözz

A réteges öltözködéssel, vagyis különböző ruhadarabok egymásra „építésével” nem lehet hibázni változékony, szeszélyes időjárási körülmények között, ugyanis megvan az az előnye, hogy folyamatosan át lehet alakítani: napsütésben, melegben leveszünk néhány réteget, s ugyanezen az elven, ha ismét hűvösre fordul az idő, újra felvesszük őket.

Mindig legyen nálad egy jolly joker kabát

Mindazonáltal vannak, akik nem szeretnek rétegesen öltözni – gondot okozhat számukra a sok különféle ruhadarab összehangolása, vagy egész egyszerűen az is lehet, hogy nem kedvelik, ha 3-4 rétegnyi ruhát kell egyszerre viselniük. Nekik kifejezetten ajánljuk a soron következő tippet: mégpedig, hogy mindig legyen nálatok egy kabát vagy éppen kardigán, arra az esetre, ha rosszabbra fordulna az idő és szükségetek lenne egy kis plusz védelemre, plusz melegre.

Találj rá az univerzális lábbelire

Nehéz megtalálni azt a cipőt, amely a melegben vagy a kánikulában sem kínozza lábainkat, mégis, akkor sem hagy cserben, ha épp esik az eső vagy hidegebbre fordul az idő. Ahhoz, hogy megfelelően felkészülhess a váratlan fordulatokra, érdemes egy olyan lábbelit keresni, amelyik mindkét követelménynek megfelel: könnyű, szellős viselet, mégsem ázik át vagy adja fel a küzdelmet teljes mértékben rosszabb időjárás esetén. Egy divatos sportcipő például kiváló választás lehet.

A kalap mindig nyerő

A különböző fejfedők és kalapok nem csak kifejezetten divatosak (és továbbra is nagyon népszerűek), de akkor is remekül jönnek, ha épp rapszodikus az idő, vagy nehéz felkészülni arra, milyen körülményeknek kell megfelelni. Egyszerre fogsz kalapban csodásan mutatni, és védekezhetsz szeles idő vagy enyhe eső ellen!

Ha úgy érzed, kész vagy szembenézni a szeszélyes időjárással, ám még szükséged van ehhez néhány újonnan beszerzett ruhára, böngészd kedvedre webáruházunk kínálatát!

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr688903410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása