Ruhamánia

Fesztiválkisokos – öltözködj okosan!

2016. augusztus 09. - Hutyi

Holnap elstartol Magyarország legnagyobb és Közép-Európa egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiválja, a Sziget, amely egészen biztosan idén is rengeteg felejthetetlen pillanatot tartogat. Egy fesztiválra ugyanakkor a sok örömteli élmény érdekében nem árt okosan és felkészülten öltözködni – ebben segítünk most, hogy téged se érhessenek kellemetlen meglepetések.

Egy ilyen, hatalmas zenei fesztiválra akkor sem árt átgondoltan felkészülni, ha csak egy napot töltesz a forgatagban, így mindez hatványozottan érvényes, ha egy egész hetet bulizással töltesz. Az alábbiakban pár rövid tippet adunk annak érdekében, hogy a lehető legjobban felkészülhess az öltözködés terén is.

48408058_m.jpg

Kényelem mindenáron

Természetesen számunkra is elengedhetetlen a csinos, ízléses megjelenés, tehát nagyon fontos, hogy tetssz magadnak abban, amit felveszel, de ezúttal még fontosabb a kényelem. Előreláthatólag rengeteget fogsz trapppolni, és még többet táncolni, önfeledten mozogni a fesztivál területén, ehhez pedig célszerű minél kényelmesebb ruhákat választani.

Változatos ruhatípusok – rétegek

Az előrejelzések szerint idén a Szigeten is változékony idő várható, így a nyári meleg mellett a szeles, sőt esős időre is fel kell készülni. Emiatt semmiképp ne hagyj otthon olyan darabokat, amelyeket a rosszra fordult időjárás esetén is könnyedén felvehetsz. Javasoljuk a jó öreg réteges öltözködést.

Strapabíró cipő

A cipő talán az összeállításod legfontosabb darabja, ugyanis ha az nem elég kényelmes, igen hamar kínok között találhatod magad! Hidd el, nem ilyenkor a legcélszerűbb a lábadra húznod a legszebb lábbelidet – inkább egy olyat válassz, amit a lehető legkevésbé sajnálsz, hiszen rengeteg porral vagy akár sárral is szembetalálhatod magad. (Nem beszélve arról a kellemetlenségről, amikor mások gyepálják a cipőd az ugrálás hevében.)

Visszafogott kiegészítők

Mind imádjuk a látványos vagy akár finom kiegészítőket, ám egy népes fesztivál szintén nem ezek megvillantásának a terepe: annál is inkább, mert a nagy tömegben rengeteg kiegészítő balesetveszélyes, ártalmas lehet. Hagyd otthon az éles, hegyes ékszereket, hosszú nyakláncokat!

Reméljük, nagyszerű fesztiválélményekkel gazdagodsz az idén is!

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr899914630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása