Ruhamánia

Őszi trend-előrejelzés

2016. augusztus 24. - Hutyi

„Itt van az ősz, itt van újra”, ahogy Petőfi is megírta – azazhogy még nem érkezett meg a maga teljes pompájában, erre még várnunk kell szeptemberig, de nem árt időben felkészülni az új szezon legnépszerűbb vagy éppen legérdekesebb trendjeire. Nézzük, mi várható!

35696324_m.jpg

Bőrkabátok

Az idei őszre megintcsak nagy népszerűséget jósolnak a legkülönbözőbb szabású és fajtájú bőrkabátoknak – de legyünk őszinték, volt olyan valaha, hogy ez a ruhadarab kiment volna a divatból? (Állatbarátok és tudatos fogyasztók nyugodtan viselhetnek műbőrből készült példányokat is!)

Rózsaszín

Hogy tessék…? Igen, jól olvastátok: a tervezők és a divatvilág nagyjai húztak egy merészet, és úgy döntöttek, ideje az őszi színek mellé valami teljesen szokatlant, váratlant beilleszteni. Aki attól tartana, hogy néhány hónap múlva a harsánypink lesz majd a legnagyobb őrület, fellélegezhet: a visszafogottabb, púder- illetve mályvarózsaszín árnyalatok arathatnak majd nagy sikert.

Kockás minták

Korábban már írtunk az örökösen divatos csíkmintáról, ám most a kockák lesznek előtérben, úgy fest: akár a szekrényed mélyén vagy rejtekében heverő, elfeledett kockás ingeket is előveheted, de az sem árt, ha beszerzel néhány új darabot, például egy előnyös szabású ruhát vagy akár nadrágot is.

Vállnélküliség – félig!

Arról is több alkalommal beszámoltunk már, mennyire hódítanak a vállnélküli ruhadarabok – csavarva egyet a megszokott trenden, idén őszre úgy tűnik, a félvállas megoldások kerülnek reflektorfénybe, izgalmas és kifinomult hatást kölcsönözve.

Bársonyos szépség

Az ősz a sötétebb, mélyebb színek mellett a nehezebb, súlyosabb anyagoknak is kedvez, így idén ősszel például a bársonynak, amelyet a neves tervezők és divatházak előszeretettel használtak a kifutókon.

Pulóverruha

Aki szereti az „egyszerű, de nagyszerű” elvét, illetve a praktikus megoldásokat, az minden bizonnyal a szívébe zárja majd a hosszított pulóvereket, avagy a pulóverruhákat is. Kényelmes és egyszerű viselet, arról nem is beszélve, hogy remekül melegít.

Készülj fel velünk az őszi időszakra – válogasd ki ruhatárad legújabb darabjait webáruházunkból!

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr6911649066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása