Ruhamánia

A női nem kedvenc témája: cipők – őszi trendkörkép

2016. augusztus 27. - Hutyi

Miután legutóbbi bejegyzésünkben kiveséztük, hogy melyek azok az öltözködésbeli trendek, amelyek érvényesülni fognak az idén ősszel, ideje a női nem – és alapvetően az emberiség – egyik, ha nem a legnagyobb kedvenc kiegészítőjére vetni a tekintetünket; hát persze, hogy a cipőkről van szó! Mit húzunk a lábunkra a soron következő, őszi hónapokban?

31685229_m.jpg

Balerinacipő

Ha szigorúan az ikonikus divatházak őszi kifutóinak „termését” nézzük, feltűnhet, hogy előszeretettel használtak balerinacipőket és azok újraértelmezett változatait (magasított szár, magasabb sarokmegoldások) – ha te is azok közé tartozol, akiknek a szekrénye szinte roskadozik ezektől a cipellőktől, szerencsés vagy, hiszen nem kell megint bevásárolnod belőlük.

Elegáns és/vagy díszes papucscipő

A magassarkú és a papucs hibridjeként hódító papucscipőket megszerettük ugyan, ám némileg nehezebb feladatot jelent majd megbarátkozni ezeknek a feldíszített, időnként már-már giccsbe és túldíszítettségbe hajló változatait – ne feledjétek, a mérték a barátotok!

Nosztalgikus platformcipő

A kilencvenes évek iránti tomboló nosztalgia nem kerüli el a lábbeliket sem – így ha te magad, vagy idősebb hölgyrokonaid megőrizték az évtized legnépszerűbb platformcipőit, amelyeket azért is szerettünk, mert jótékony magasságnövelő hatásuk mellett önvédelmi fegyvernek is beillettek annak idején, most szerencsésnek érezheted magad. Ideje ezeket előásni a szekrény mélyéről!

Bársony

Csakúgy, mint a ruháknál, a bársony a cipőkön is hódít majd: a különleges, kellemes tapintású anyag díszeleg majd a fűzős cipőkön, bokacsizmákon, körömcipőkön egyaránt.

Metálfényű ragyogás

Ezt a trendet és a platformokat párosítva igazi űrhajósnak érezheted magad: a viccet félretéve, ez az irányzat a bársonyhoz hasonlóan igazán különleges cipőket és topánokat eredményezhet. Elő az ezüsttel, az arannyal, a fémes csillogással!

Ha kész vagy elbúcsúzni a nyártól, és belevágni ruhatárad ősziesítésébe, beleértve a cipős szekrényt is természetesen, nézz szét webáruházunkban, új kedvenc lábbelid megtalálásának reményében!

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr6611649862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása