Ruhamánia

Mit viseljünk idén ősszel?

2016. szeptember 09. - Hutyi

Újra elérkezett az ősz, ezzel együtt pedig ideje elgondolkodni azon, hogy milyen darabokra váltsuk le a nyári ruhatárat. Nyilván nem szedhetünk elő mindent, amit tavaly vásároltunk, hiszen a divat változik. Érdemes néhány alapdarabot újragondolni, beszerezni pár újat, illetve megszabadulni azoktól, amik már végképp nem férnek bele az idei trendbe.

Mint mindig, most is érdemes nagy hangsúlyt fektetni a kiegészítőkre: táskák, cipők, övek, hajpántok, sapkák, sálak. Színek tekintetében nyilván igazodni kell az aktuális évszakhoz és trendhez, de a jó hír, hogy ezek alapvetően idén is divatosak, így továbbra is részét képezhetik az őszi ruhatárnak.

 10629936_m.jpg

Farmer, bőr és szőr

A farmerdzseki az idei őszi szezonban is bátran viselhető gyakorlatilag bármihez. Sállal kiegészítve jól mutat akkor is, ha vastagabb, kötött típust választunk, de egy vékony kendővel is teljesen vállalható. Inkább a rövid fazonra szavazzunk, ha bőrdzsekit igyekszünk választani, a hosszúak most kevésbé lesznek jelen az utcákon.

A bőrdzseki is bátran előszedhető idén, különösen a rövid, motoros fazon. Színben még mindig a fekete dominál, de a barna is egyre többször jelenik meg. A bőrdzsekit a keveredő stílusok jegyében nyugodtan kombinálhatod könnyű sálakkal, kendőkkel, a kötött azonban nem igazán passzol hozzá. Ügyelj arra, hogy nagyon ne öltözz alá, mert túlzottan pufi hatást keltesz – ha fázol, inkább szedd elő a melegebb kabátodat!

A szőrmellények idén is népszerű kellékek lesznek ősszel, de nem mindegy, mit viselsz alattuk. Legjobb, ha egy vékonyabb, egyszínű, testhezálló pulóverre veszed fel a kedvenc szőrös mellényedet. Ha ez már kevés, inkább mondj le róla, de sírva kérünk, ne tuszkold kabát alá: förtelmesen néz ki, amikor a kabát lekerül róla, a szőrök pedig össze-vissza állnak.

 

Bakancsok és csizmák

Ősszel a csajosabb bakancsok és a csizmák egyaránt előkerülnek. A bokáig érő fazon idén is népszerű lesz, köszönhetően annak, hogy szinte mindenkinek jól áll. A nagyon hosszú, combközépig érő csizmák bármilyen jól néznek is ki, egyre inkább kikopnak a divatból, így ha nem muszáj, ezt idén már ne erőltesd. A térdig érő fazont hagyd meg télre, ősszel maradj a bokacsizmánál, és a legfeljebb lábszárközépig érőnél!

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr3211690643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása