Ruhamánia

Az idei ősz slágere: jeggings

2016. október 05. - Hutyi

A divatban mindig vannak visszatérő elemek, néhány örökzöld viselet, ettől függetlenül minden szezonnak megvan a maga slágerdarabja is, ami nélkül nem lehetsz igazán trendi. Nos, 2016 őszén ez nem más, mint a jeggings. Ha mindig divatos akarsz lenni, nem kell mást tenned, mint különböző színű jeggingseket beszerezni. Bárhogyan is szeretnél felöltözni, ezt a nadrágot bátran előhúzhatod, ugyanis a végtelenségig kombinálható, és bármilyen szettben megállja a helyét.

36348310_l.jpg

De mi is az a jeggings? 

A jeggings tulajdonképpen a leggings és a farmer házasságából született nadrágféleség, ahogy azt a neve is mutatja. Egyszerűen fogalmazva, egy farmer hatású cicanadrágról van szó. De nem a pár évvel ezelőtt megjelent gagyi verzióra kell gondolni, amiről kilométerekről is ordított, hogy csak valami farmer utánzat. Az új jeggingsekről még közelről sem biztos, hogy megmondod, hogy nem egy nagyon passzentos farmer – talán épp a tapadása árulkodhat leginkább, mert egy farmer sem tud ennyire feszülni, bármilyen szűk is. 

Hogyan viseld? 

Idén ősszel a leggings bármihez jó. Egy elegánsabb szetthez is bátran felveheted, de egy lazább szereléshez is jól mutat. Érdemes hosszabb felsőt választani hozzá, ami takarja a fenekedet, habár itt lehetsz egy kicsit megengedőbb. Tudjuk, a leggings nem nadrág, de a jeggings legalább félig az. Az anyaga erősebb, vastagabb, ezért nem kell attól tartanod, hogy átlátszik itt-ott, bátran élvezheted a tökéletesen testhezálló nadrág előnyeit. 

A jeggings azért is kitűnő választás őszre, mert tökéletesen passzol az őszi lábbelikhez: a csajos bakancsokhoz, bokacsizmákhoz, de akár a hosszabb szárú csizmákhoz is nagyon jó választás. Nem kell vele küzdeni, hogy be tudd tűrni a szárát a csizmádba, hiszen magától is rád tapad, nincs igazgatás, gyűrögetés. A formás lábakat ugyanakkor szépen kiemeli, egy jól kiválasztott lábbelivel pedig felteheted a pontot az i-re. Válogass bátran, a szivárvány minden színében kapható, így garantáltan illik a ruhatáradba!

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr3911769581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása