Ruhamánia

Kopogtat a csizmaszezon – milyet vegyek idén?

2016. november 14. - Hutyi

 

A csizma az a kiegészítő, amiből minden évben kell egy új. Még akkor is, ha nő létedre nem vagy cipőmániás, a csizmák biztos, hogy teljesen más megítélés alá esnek nálad is. Ez nem csoda, hiszen a csizma nem egy átlagos cipő, a csizma jobban öltöztet, mint bármi más, amit a lábadra húzol. Egy teljesen egyszerű, már-már jellegtelen nadrágot is fel tud úgy dobni, hogy trendi legyen – hol tudja ugyanezt nyújtani egy sima cipő?

 Persze mindez csak akkor igaz, ha a csizmád kellőképpen trendi, és illeszkedik a stílusodhoz. Megnéztük, idén milyenek közül érdemes válogatnod!

38083919_l.jpg

 

Meddig érjen?

 

Fazon tekintetében még mindig menő a boka- és a térdcsizma is, de ha te a térdet is takaró magasság híve vagy, akkor is találsz magadnak megfelelő darabot. Hossz tekintetében tehát gyakorlatilag mindegy, mit választasz, a lényeg, hogy passzoljon az alkatodhoz – ha rövid a lábad, akkor például nem biztos, hogy a hosszú szárú csizma a legjobb választás számodra, bármennyire is tetszik.

 

Milyen színű legyen?

 

Nos, a fekete, mint tudjuk, örökzöld, ezért idén is nyugodtan nyúlhatsz a legsötétebb színhez. Egyre gyakrabban kerül elő ugyanakkor a barna, méghozzá különböző árnyalatokban. Ha már unod a feketét, és szeretnél egy kicsit színesebben, de azért nem harsányan öltözködni, a barna ideális választás lehet számodra. A szürke is előkerül itt-ott a kínálatban, ez szintén elég sokféle színnel kombinálható, így biztosan nem nyúlsz mellé, ha egy ilyen színű csizmát választasz.

 

Mi a helyzet a díszítéssel?

 

A csat és a szegecs még mindig menő, sőt, a fűzős darabokkal is tarolhatsz. Nagyon sok van ugyanakkor egészen egyszerű, letisztult, dísztelen modellekből. A kevesebb néha több jelszóval, most nagyobb hangsúly helyeződik a kevésbé harsány darabokra, így a csatos, szegecses verziókon is jóval kevesebb a díszítés, mint az elmúlt pár évben. Sarok tekintetében a lapos és a magassarkú egyaránt trendi, itt megint az egyéni adottságaidat érdemes figyelembe venned, illetve hogy mi kényelmes számodra.

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr5911960801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása