Ruhamánia

Joker sapka, ami mindenkinek jól áll

2016. november 24. - Hutyi

 

Sok nőtől hallani, hogy azért nem hord sapkát még a legnagyobb hidegben sem, mert egyszerűen nincs olyan fazon, ami jól állna neki. Nos, van egy jó hírünk: olyan nincs, hogy valakinek semmi nem áll jól, legfeljebb nem a megfelelő fazonokat próbálta, esetleg a mintával, színnel, vagy a mérettel volt a probléma.

 49127133_l.jpg

A méret ugyanis kevésbé egyértelmű egy sapka esetében, mint gondolnánk. Van olyan fazon, aminek jó passzentosnak kell lennie, másoknál az az előnyös, ha laza. Aki egyébként nincs különösebben otthon a sapkák világában, az nem feltétlenül ismeri fel, mikor nyúlt mellé – könnyen lehet, hogy csak ennyi az oka annak, ha egy sapka nem áll jól.

 

Hogy egy picit könnyebbé tegyük a választást, az alábbiakban két olyan sapkát is bemutatunk, ami mindenkinek jól áll:

 

  1. A maxisapka lényege, hogy csak elöl feszül az ember fejére, hátul pedig jó nagy, és lóg lefele. Igazából egy ilyen sapka nem lehet túl nagy, csak arra kell figyelni, hogy az elején lévő passzé illeszkedjen a fejedre, különben lecsúszik. Viselheted úgy is, hogy elrejted alá a hajad, de akár kint is hagyhatod, ez már az egyéni döntésed.

Nem láttam még olyan nőt, akinek ez a sapkafazon kifejezetten rosszul állt volna. Persze ez sem mindenkinek egyformán előnyös, vannak, akiknek jobban passzol a stílusához, vagy jobban eltalálják, hogyan is viseljék, de alapvetően bárkinek jolly joker lehet ez a darab.

 

  1. Ennek a típusnak a neve elég találó: tudod, ami rásimul a fejedre, mint egy kupak, és nagyjából a homlokod alsó harmadának vonalánál ér véget. A kupaksapka mindenkinek jól áll, már ha megtalálja a stílusban leginkább hozzá passzolót. Ez ugyanis a végtelenségig variálható mind szín, mind forma, mind pedig díszítés tekintetében. És általában ez a sokszínűsége szokta azt eredményezni, hogy egyesek úgy érzik, mégsem nekik való: nem a sapka a gond, hanem az adott darab, amit felpróbáltak.

Ha te egy olyan nő vagy, aki nem szereti a giccseket, kicsit lazább, sportosabb stílusod van, akkor ne egy piros kupaksapkát próbálj fel, amit egy hatalmas virág díszít oldalt, gyönggyel a közepén. Ebben persze, hogy furcsán fogsz kinézni, hiszen nem te vagy. Egy egyszínű, vagy csíkos darab ugyanakkor telitalálat lehet számodra. A lényeg, hogy a részletekre is figyelni kell, és ezekkel mindig igazodj a stílusodhoz!a

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr4111690657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása