Ruhamánia

Télen is szoknyában!

2016. december 14. - Hutyi

A hosszabb-rövidebb szoknyák általában a melegebb hónapokban kerülnek elő, lenge öltözet gyanánt. Őszre és télre pedig maradnak a nadrágok. De nem kell ennek feltétlenül így lennie! Ha te is a nőiesebb megjelenés híve vagy, ezért szívesen hordasz szoknyát, télen is nyugodtan hódolhatsz ezen szenvedélyednek!

39206711_l.jpg

 

A legfőbb érv a téli szoknyaviselés ellen, hogy hideg van, a nők pedig érzékenyek, könnyen felfáznak. Ez igaz is, de csak akkor, ha nem védekeznek a hideg ellen megfelelően. Szerencsére szoknyát is lehet úgy hordani, hogy közben azért ne fagyjunk meg, csupán tudni kell megfelelően aláöltözni, és figyelni kell a lábbeli kiválasztására is. Ha jól választjuk meg a kiegészítőket, garantáltan nem lesz baj a szoknyaviselésből.

 

Vastag harisnya

 

Ha télen akarsz szoknyában, ruhában járni, elengedhetetlen a vastag harisnya. A vékony nejlonharisnyát felejtsd el ebben az időszakban, annak tényleg csak megfázás lesz a vége! Szerencsére nagyon szép, ugyanakkor meleg harisnyákat lehet kapni, a szivárvány minden színében, a legkülönbözőbb mintákkal, így mindenki megtalálhatja azt, ami a leginkább tetszik neki, legjobban passzol a stílusához – és persze a szoknyájához! Ha ragaszkodsz a téli szoknyaviseléshez, irány egy jó fehérneműbolt, és szerezz be jó néhány vastag, meleg harisnyát hozzá!

 

A szoknya anyaga sem mindegy

 

A szoknya anyagára is oda kell figyelni, két okból: egyrészt, ha maga a szoknya is vastag, az is védi a lábaidat, a derekadat a hidegtől valamilyen szinten. Másrészt, a vastag harisnya, a pulóver, a nagykabát, a sapka, illetve a sál mellett elég furcsán néz ki egy lenge, vékony anyagú szoknya. Ebből is a vastagabbakat részesítsd előnyben: bársony, esetleg kötött szoknyák, de akár a farmer is szóba jöhet. A lényeg, hogy ne legyen vékony!

 

Figyelj a hosszára!

 

Egy jó tanács: ha hosszabb fazonú kabátod van, a szoknyád soha ne legyen hosszabb annál, ameddig a kabát ér! Borzasztó slampos hatást kelt egy combközépig érő kabát egy térdig érő szoknyával, vagy annál hosszabbal. Két megoldás van a problémára: vagy legyen rövidebb a szoknyád, mint a kabátod, vagy a kabátod legyen rövid fazonú!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr1612047051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása