Ruhamánia

Szőrös, steppelt, kötött, rojtos – minden táska menő, ami extrém!

2017. január 03. - Hutyi

A legalapvetőbb és leglátványosabb kiegészítő, amit egy nő viselhet, az a táskája. A táskán olyannyira komoly a hangsúly, hogy egy egyébként szuper szettet is teljesen szét tud csapni, ha egy béna táskát veszel fel hozzá, ahogy az is, ha a táska maga jól néz ki, csak éppen semmilyen vonatkozásban nem passzol a rajtad lévő ruhadarabokhoz.

 42717061_l.jpg

A táskának tehát divatosnak kell lennie, és passzolnia kell a szetted többi részéhez. Jó hír ezzel kapcsolatosan, hogy a divat elég engedékeny ezen a téren, nagyon sokféle táska jöhet szóba. Sőt, minél extrémebb, annál jobb! A visszafogottan elegáns darabokat tehát tartsd meg olyan alkalmakra, ahová olyan illik, a hétköznapokat pedig dobd fel egy menő, látványos táskával!

 

Rojtok és szőrök

 

Bőr, vagy műbőr szetthez, de bármi máshoz is kitűnő választás lehet egy jó kis rojtos táska. Kicsit indián stílust idéznek ezek a darabok de tulajdonképpen akármihez felvehetjük. Egyetlen szabályra érdemes figyelni: az alap öltözékednek viszonylag egyszerűnek kell lennie, ha egy ilyen táskát választasz, mert egy kicsit extrémebb ruházattal már túl sok lenne a rojtos táska.

 

A szőrmellények ideje a tél beálltával lejárt, már túl hideg van hozzájuk. Egy szőrös táska azonban még ilyenkor is belefér, sőt, tökéletesen passzol a hideg tél hangulatához. Ha megtetszett a „bundás” stílus, egy ilyen táskát mindenképpen szerezz be!

 

Élénk színek

 

Színek tekintetében a határ a csillagos ég, a lényeg, hogy valamilyen módon passzoljon az öltözékedhez. Még csak nem is fontos, hogy harmonizáljon, az is jó, ha kontrasztos. Egy fekete szetthez például nagyon jó egy élénkpiros táska. A lényeg, hogy ne barnát próbálj például kékkel társítani, az sosem fog jól kinézni.

 

Nem baj, ha nagy

 

A legjobb, hogy végre tényleg minden cuccod be fog férni a táskádba, ugyanis a giganagy tatyik sem számítanak gáznak, sőt! Bármekkora méretű lehet a táskád, csak rajtad áll, mekkorát választasz! Ha sok cuccod van, nyugodtan nyúlj a nagyobbhoz, egyáltalán nem baj, ha feltűnő.

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr2112093393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása