Ruhamánia

Használd a tél színeit!

2017. január 05. - Hutyi

Télen talán a legnehezebb divatosan öltözködni egész évben, hiszen a rengeteg vastag, nagy ruha szinte az egész alakunkat eltakarja. Persze azért ebben az időszakban is próbálkozik az ember, főleg a legtrendibb kabátok kapnak hangsúlyt, ezek mellé pedig a kiegészítők: sapkák, sálak, kesztyűk, csizmák, táskák. Tulajdonképpen éppen ennyi látszik az ember lányból, mikor jól be van öltözve a hideg ellen.

 47266840_l.jpg

Ami nem mindegy, az a felsorolt darabok fazonja és színei. Nagyon látványosan fel lehet öltözni, nagykabát ide vagy oda – mindkét értelemben. Jól el is lehet tehát rontani a megjelenésünket egy hozzánk egyáltalán nem illő, nevetséges kabáttal, vagy éppen a rosszul megválasztott, sehogyan sem passzoló kiegészítőkkel. A kevesebb ruha nem feltétlenül jelent kevesebb hibázási lehetőséget.

 

Ügyelj a színekre!

 

Télen általában kevésbé vannak jelen az élénk színek. Valamilyen szinten mindig alkalmazkodunk az aktuális évszakhoz, ami persze nem is baj. Arra viszont nem árt figyelni, mivel párosítjuk az egyes színeket.

 

Mi jut eszedbe elsőre a télről? A kék és a fehér, a hó és a jég miatt. Szuper, ezeket kiválóan lehet is együtt alkalmazni. A fekete és a piros együtt a karácsonyi meghittséget juttatja sokak eszében, ez megint csak rendben van. Az ezüst is megjelenhet, leginkább a fehérhez mutat jól, de a feketéhez is passzol.

 

A kék és a piros ellenben borzalmas párosítás, hiába mondható mindkettő téli színnek. A piros és a fehér legfeljebb mikuláskor mutat jól együtt, bár akkor is inkább vicces, mint komolyan vehető. A kék és a fekete pedig minden, csak nem téli vagy ünnepélyes. Az tehát jó, ha az alapszínek megvannak, de nagyon nem mindegy, hogyan kombináljuk őket.

 

Ez vonatkozik a kabát alatti ruhákra, és a kabát – kiegészítő párosításokra egyaránt. Bármilyen jó fazonú, tökéletesen álló, egyenként szuper ruhadarabokat veszel is magadra, ha egymással nem mutatnak jól, megölted az egészet. Ha nem vagy biztos benne, hogy két szín jó együtt, inkább ne kockáztass!

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr112093417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása