Ruhamánia

A hótaposó ciki?

2017. január 17. - Hutyi

Az enyhe, és legtöbbször szinte hómentes telek után már hozzászokhattunk, hogy nem igazán kell a csizmánkat az időjáráshoz igazítanunk. Csinos, magassarkú, tessék-lássék bélelt modellek sora áll a boltok polcain. Valljuk be, ha leesne egy kiadós hóréteg, a 90 százalékuk használhatatlan lenne. A tűsarkakon, sima talpakon a havas, jeges járdákon kész életveszély lenne egyensúlyozni, arról nem is beszélve, hogy lefagyna a lábunk.

Mi lehet a megoldás? Nos, a hóban sajnos le kell mondanunk a magassarkú, sima talpú csizmáinkról, legalábbis, ha nem szeretnénk kitörni a nyakunkat. Amit viselhetünk úgy, hogy az biztonságos is legyen, az mindenképpen lapos talpú, és semmiképpen sem sima. A barázdákkal ugyanis jobban meg lehet „kapaszkodni” a hóban, kisebb az elesés veszélye.

52131995_l.jpg

 

Mielőtt azonban rosszul lennél, hogy hatalmas, ormótlan hótaposókban kell mászkálnod, megnyugtatunk: egészen csini, divatos verziók is léteznek ebből, csak tudni kell, mit keress. Az sem mindegy, hogyan öltözöl fel egy csizmához, hiszen a szetted összhatása nagyban meg tudja változtatni az egyes darabok megítélését is.

 

Mindig trendi a szőrös!

 

A szőrös cuccok mostanában nem tudnak kimenni a divatból. Gondoljunk csak az ősszel olyan népszerű szőrmellényekre, a szőrös táskákra és egyéb kiegészítőkre. És igen, a csizmák is lehetnek kívül-belül szőrösek! Így nemcsak jó melegek, de jól is néznek ki. Kapj fel egy hasonlóan szőrös táskát és sapkát is hozzá, és máris tökéletesen passzol a szettedhez a hótaposód, ami így egy kicsit sem ciki, sőt!

 

Az ördög a részletekben rejlik

 

A hagyományos, jellegtelen hótaposók mellett ma már szerencsére egyre több olyan is kapható, amik bár laposak, bundásak, és vastag, recés talpuk van, mégsem csúnyák. A részletek ugyanis rengeteget számítanak: csatok, fűzők, a tetején lévő bunda vagy szőrperem mind-mind csinosabbá tehet még egy nagyobbacska csizmát is. Ha pedig ügyesen választunk a csizmához passzoló kiegészítőket, teljes lehet a siker még magas sarkak és vékony talp nélkül is.

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr9412132893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása