Ruhamánia

5 must have ruha és kiegészítő a tavaszi szezonra

2017. március 02. - Hutyi

Minden szezonnak megvannak azok a divatelemei, amit muszáj beszerezni ahhoz, hogy igazán trendi lehess. Természetesen ez idén tavasszal is igaz, hiszen a divat változik, és ami tavaly menő volt, mostanra nem biztos, hogy az – érdemes elgondolkodni tehát az új alapdarabok beszerzésén. 

48007547_l.jpg

Ebben a bejegyzésben összeszedtük, hogy mi az az 5 alap ruhadarab, illetve kiegészítő, amit 2017 tavaszán mindenképpen meg kell venned, ami nem hiányozhat a ruhatáradból. Szerencsére ezek mindegyike jól kombinálható, így ha az alapok beszerzése megvolt, garantáltan nem lesz hiba a megjelenésedben.

 

2017 tavaszának must have-jei:

 

  • Military dzseki. Télen is nagy sláger volt, tavaszra sem megy ki a divatból a military kabát. Ha még nem szerezted be az átmeneti dzsekidet, mindenképpen ezek közül válassz! Lehet hosszabb, rövidebb, lazább, csajosabb, teljesen mindegy, a lényeg, hogy a szín, és legalább egy embléma, logó emlékeztessen a katonai stílusra.
  • Kockák és csíkok. Bármi – póló, pulcsi, blézer, nadrág, cipő, táska – menőnek számít, ami csíkos, vagy kockás, lehetőleg kontrasztos színekkel, jó feltűnően. Nem kell, hogy mindened ilyen legyen (sőt, ne legyen mindened ilyen, mert az már túl sok), de egy-egy ilyen elem nagyon sokat fog dobni a megjelenéseden.
  • Pasztellrózsaszín pulcsi. Nincs benne semmi különös, de valamiért úgy tűnik, ez a sláger idén. Az biztos, hogy gyakorlatilag bármihez felveheted, mert semmitől nem üt el olyan szemet sértően, tulajdonképpen egészen nőies, még akkor is., ha bővebb fazont választasz.
  • Szaggatott farmer. A farmer nem hiányozhat egyik szezonból sem, de persze kis módosítások azért kellenek. 2017-ben az eddig kötelező csőnadrág mellé egyre jobban elférnek a lezserebb fazonok, így ha ezeket kedvelek, most nyugodtan bevásárolhatsz belőlük. Ami azonban elengedhetetlen, hogy szaggatott legyen: a térdén, a combján, a lábszáradon, mindegy, de legyen szaggatott. Még jobb, ha színes betét van a kiszakított részeknél belül, igazán egyedi a hatása.
  • Fiús pólók. Úgy tűnik, ez sláger lesz, farmerrel természetesen. A pasis fazonú pólók szűk nacikkal, vagy éppen szoknyával egyre gyakoribbak, a stílusok keveredése nemcsak nem gáz, hanem egyenesen kötelező.

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr8512306753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása