Ruhamánia

Tavaszi divatbakik – mivel lehet legjobban mellényúlni?

2017. március 24. - Hutyi

A hosszú és hideg időszak után mindenki örül annak, amikor megérkezik a tavasz, és végre egy kicsit enyhébb lesz az idő. Előkerülnek a tavaszias, könnyedebb ruhadarabok, a nagykabátok pedig a következő télig végre mellőzhetők. A kevesebb ruha, lengébb öltözék ugyanakkor sokkal több lehetőséget ad a hibákra, arra, hogy figyelmetlenségből, vagy csak a trendek ismeretének hiánya miatt kellemetlen helyzetbe kerüljünk. Bizony, ez nem is olyan nehéz, mint gondolnánk!

Íme, a legcikisebb bakik, amiket tavasszal jellemzően elkövetnek néhányan:

 50607952_l.jpg

  • Nyitott orrú cipő harisnyával. Most komolyan, aki ezt felveszi, megnézte már a tükörben, hogy néz ki? Ahogy szandált nem veszünk fel zoknival (és igen, ilyenből is akad azért mindig néhány), úgy a nyitott orrú cipő esetében sem szép látvány a harisnya, térdfix vagy bokafix. Ilyen cipőt csak harisnya nélkül veszünk fel, mégpedig úgy, hogy a körmeinket, lábainkat rendbe rakatjuk előtte!
  • Túl kevés ruha, túl alacsony hőmérsékleten. Elhisszük, hogy örülsz, hogy végre jobb idő van, de azért nem kell rögtön a forrónaci, a miniszoknya, illetve a pántos felsők után kapkodnod. Bár sokan a szexi hatás elérése érdekében viselik ezeket már 10 fokban is, inkább nevetséges, ahogy vacognak, ahelyett, hogy a hőmérsékletnek megfelelően öltöznének fel.
  • Akkor is kell szőrteleníteni, ha harisnyát hordasz. Azt hinnénk, ez alap, de sokakat elnézve valószínűleg mégsem. A nejlonharisnya nem takar, nem az a funkciója, a sötét szőrszálak pedig igencsak átlátszanak rajta. Ha tehát elfelejtetted szőrteleníteni a lábad, ne harisnya mögé bújj, hanem vegyél fel egy nadrágot.
  • Óvatosan a finomabb anyagú, esetleg világosabb színű nadrágokkal és szoknyákkal! Ezekkel a legkönnyebb bugyit villantani, ami véletlenül sem szexi kategória. Ne hidd, hogy ha tangát veszel fel, meg van oldva a probléma: az is éppolyan csúnya, ha átlátszik. A seamless, testszínű bugyik megoldhatják ezt a problémát.
  • A leggings. Ahogy már korábban írtunk róla, mindenki döntse el maga, hogy nadrág, vagy nem nadrág. De a saját érdekedben, mielőtt leggingsben kilépsz az utcára, nézz tükörbe, és ellenőrizd, hogy feszül-e annyira, hogy átlátszik a bőröd, a bugyid. Ha igen, minimum egy hosszú felsővel takard el!


A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr4112361699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása