Ruhamánia

Trendek, amelyekért odáig vannak a hírességek idén nyáron

2016. június 16. - Hutyi

A hírességek aranyélete mellett felelősség is jutott nekik: mivel szó szerint rajtuk a világ szeme, minden, amit mondanak vagy tesznek, véleményformáló erővel bírhat. Nincs ez másképpen az öltözködéssel sem: azokat a márkákat vagy ruhadarabokat, amelyeket egy-egy népszerű médiaszemélyiség vagy előadó kedvel, visel, egy csapásra tömeghisztéria övezheti. Na de mit viselnek a sztárok idén nyáron? Máris mutatjuk!

53643875_m.jpg

Farmerruhák

A farmer valahogy mindig utat talál bármely divattal kapcsolatos összeállításba: nem csoda, hiszen végtelenül univerzális. A szemfülesek szerint a celebhölgyek előszeretettel viselnek farmerruhákat ezen a nyáron: a fazonjuk, szabásuk (kantáros ruha, ingruha, egyenes vonalú ruha, stb.) lehet eltérő, az anyaguk a közös pont.

Váll nélküli felsők és ruhák

Aki nem szívleli ezt a trendet, csalódott lehet, viszont aki kedveli, annál inkább örülhet: már korábban is megírtuk, hogy a váll nélküli szabások igen népszerűek és divatosak manapság, ez pedig nem változik a nyáron sem. Elő azokkal a szép vállakkal!

Sárga szín

Minden szezonnak megvannak a maga trendszínei, és úgy tűnik, a hírességek 2016 nyarára az élénksárga mellett tették le a voksukat. Nem döntöttek rosszul: az erős sárga árnyalatok vidámak, magabiztosságot sugároznak, jó értelemben feltűnőek és igazán illenek a nyár hangulatához. Ideje beszerezni pár napsárga darabot!

Jeggingsek, avagy a farmerleggings

A jeggingnek, vagyis a gumis derekú, kifejezetten szűk farmer-leggings hibridnek néhány évvel ezelőtt már volt egy hőskorszaka – most úgy látszik, megint visszaverekedte magát a ruhadarabok élvonalába, úgyhogy, ha lapul egypár efféle a szekrényedben, itt az idő, hogy újra elővedd.

És amit nem értünk: a melegítő-együttesek

Túl vagyunk már a melegítőalsók, vagyis a joggerek diadalán: sokan képesek voltak ezt a merőben hétköznapi darabot sikkes vagy egyedi módon beépíteni mindennapi öltözködésükbe. Egy mostani hóbortot azonban egyre kevésbé lehet érteni: egyes szuperhírességek, mint például Kendall Jenner vagy Rihanna, újabban előszeretettel viselnek klasszikus melegítőszetteket, nem ritkán élénk, erőteljes színekben. Egyelőre nem látjuk, hogyan lesz a „lemegyek a boltba”- összeállításból divatmérföldkő, de lehet, hogy csak mi vagyunk értetlenek…

Megtetszett valamelyik a felsorolt trendek közül? Szerezd be a hozzá illő ruhadarabokat webáruházunkban

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr198815340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása