Ruhamánia

Ilyen cipőket álmodtak a tervezők idén tavaszra és nyárra

2017. március 27. - Hutyi

 

Mivel kezdődik a tavaszi-nyári szezon, adja magát a kérdés, hogy idén vajon milyen cipőket kell erre az időszakra beújítani, ha igazán trendik akarunk lenni. A cipődivat ugyanis folyamatosan változik, és mivel a lábbelik gyakorlatilag a legfontosabb kiegészítők a táskák mellett, érdemel komoly figyelmet fordítani arra, milyet választunk.

57340294_l.jpg 

Az idei cipőtrend megalkotásakor a divattervezőknek igencsak hajmeresztő ötletei támadtak, elnézve néhány kreációt. Szerencsére azonban bőven akadnak köztük olyan darabok is, amelyekben az ember jó érzéssel tud kilépni az utcára. Visszatértek ugyanakkor elfeledettnek hitt, kissé meghökkentő koncepciók is – de a divat már csak ilyen, időnként ismétli önmagát.

 

Balerinacipő feltuningolva

 

A balerinacipő évek óta sláger, habár meglehetősen megosztó. Vannak, akik nagyon szeretik, mások szerint ugyanakkor legfeljebb egy kislánynak áll jól, egy felnőtt nőkön inkább nevetséges. Ami biztos, hogy igen kényelmes tud lenni, és csinos is, ha az ember nem szereti a magassarkút. A balerinákat idén kötözős verzióban is viselheted. Olyanok lesznek, mint egy sarú és a cipő keresztezése: a sima balerinacipőből fűző indul, amit magasan megközhetsz a lábszáradon vagy a bokádnál. Ez már biztos, hogy nagy sláger lesz tavasszal.

 

Újra hódítanak a holdjárók

 

Emlékszel még a ’90-es évek holdjárócipőire? Akkor szuper menőnek számítottak (éljen a Spice Girls korszak), évekkel később pedig mindenki esküdözött, hogy soha többé fel nem venné. Pedig dehogynem! 2017-ben visszatérnek a holdjárók, bár egyelőre magasabb sarkú platform verzióban, de tényleg egyre jobban hasonlítanak azokra a bizonyos „patacipőkre”.

 

Csíkos és kockás

 

A csíkos és a kockák minden téren menők lesznek, a ruhadarabokon is elszaporodnak idén ezek a minták. Természetesen akkor már a cipők sem maradhatnak ki a sorból, így egyre több csíkos, kockás cipő jelenhet meg az utcákon. A hozzájuk passzoló felsőkkel valóban nagyon stílusosan mutatnak!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr2012361727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása