Ruhamánia

Őszi divatszínek – öltözz a természethez!

2016. szeptember 21. - Hutyi

Minden évszaknak megvannak a maga jellemző trendjei, és ez a színeket is érinti. Míg nyáron nagy slágernek számítanak a harsány, élénk, esetleg neon színek, az őszi ruhatárba ezek már nem igazán passzolnak. Na de akkor mit viseljünk ősszel? A válasz egyszerű: azt, amit a természet!

Az őszben éppen az a szép, hogy színes. A fákon a levelek a sárgától a piroson át a barnáig mindenféle színben pompáznak, ez pedig a ruhatervezőket is megihleti. Az őszi ruhatárad színvilága tehát meglehetősen széles lehet, habár a hideg színek, a tavaszias zöld, és ahogy említettük, a nyárias harsány árnyalatok jobb, ha most egy kicsit pihennek. Szerencsére ezeken kívül is vannak még színek a palettán.

 12005016_m.jpg

Sárga, narancs, és barna

Az őszről először a sárga falevelek jutnak az ember eszébe, és ezt az árnyalatot egész nyugodtan használhatod is öltözködéshez. Egy sárga pulóver, esetleg sárga nadrág kiváló színfoltja lehet az outfitednek. Egy dologra vigyázz: ne vidd túlzásba! Egy-egy ilyen karakteresebb szín szépen feldobja az öltözékedet, de ha túl sok van belőle, úgy fogsz kinézni, mint egy kanári. Az is feltűnő, csak nem a szó pozitív értelmében.

A barna is gyakran kerül elő ősszel, leginkább dzseki, illetve pulóver formájában. A fekete örök klasszikus, de kezd kicsit unalmas lenni, a barna pedig tökéletesen képes helyettesíteni. Egy barna kabát is lehet elegáns, mégsem állsz be vele a sorba!

A naranccsal bánj óvatosan! Nem mindegy, mivel kombinálod. Sárgával például már túl színes lehetsz. Itt is igaz, hogy elég egy erősebb szín az öltözékedbe, a több már túl sok lesz!

 

Bordó és lila – komolyabb, nőiesebb hatás

Az előzőekben leírt színek inkább a lazább stílusú nőknek ajánlottak, a bordó és a lila azonban tökéletesek akkor is, ha a nőiesebb vonalat képviseled. Ezeknek a színeknek vannak igen elegáns, előkelő árnyalatai, nem véletlen, hogy szinte sosem maradnak ki az aktuális trendből. Egy bordó dzseki, vagy egy mélylila ruha bárhol megállja a helyét. A színkombinációra azonban vigyázz, együtt nem biztos, hogy jól mutatnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr1511733175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása