Ruhamánia

Elő a tavaszi dzsekiket!

2017. március 22. - Hutyi

Végre igazán kellemes, tavaszias idő van, így a télikabátokat végre száműzhetjük a szekrény mélyére, és előszedhetjük a tavaszi dzsekiket. Persze mint minden szezonváltáskor, most is felmerül, hogy vajon mely darabok hordhatók még mindig, és mik azok, amiket le kellene cserélni valami divatosabbra. Nos, idén szerencsére nem változik meg gyökeresen a trend, ettől függetlenül néhány darabot beújíthatsz – ha másért nem, azért, mert jól néznek ki, és szükség van némi változatosságra.


39641899_l.jpg

Ezek a dzsekik garantáltan nyerők idén tavasszal:

 

  • Bőrdzseki. A klasszikus, ami soha nem megy ki a divatból. Lehet steppelt vagy sima, fekete, vagy színes, egy bőrdzseki alapkelléke minden ruhatárnak. Az igazán menő még mindig a motoros fazon, ezért ha lapul egy ilyen a szekrényedben, bátran szedd elő, idén is trendi leszel benne!
  • A másik örökzöld a farmer, mint mindig. Idén továbbra is bátran viselheted kedvenc farmerdzsekidet, ami különböző árnyalatokban pompázhat. Ami a lényeg, hogy szűkített fazonú legyen, és lehetőleg rövid.
  • Military dzseki. Már a télikabátoknál is megjelent, tavasszal pedig tovább szedi áldozatait a military mánia. Egy ilyen színű tavaszi kabátot mindenképpen be kell szerezned, lehetőleg persze rövid fazonban, hiszen végre jó idő van, nem kell, hogy térdig takarjon. A military dzsekik a lazább stílus hívei számára tökéletes választást jelentenek, jól beilleszthetők a ruhatárukba.
  • Blézer. Ha a kicsit elegánsabb stílus híve vagy, egy csinos, nőies blézer nem hiányozhat a ruhatáradból. Színben a világosabb, visszafogottabb árnyalatok között érdemes keresgélned, a púderrózsaszínnel például garantáltan nem lőhetsz mellé.
  • Körmellény. Bár nem kimondottan dzseki, de nagyon trendi idén is a körmellény. Ez tulajdonképpen csak egy kiegészítő, hiszen becipzárazni vagy gombolni nem kell, így leginkább esztétikai funkciója van. Lehet bármilyen színű, anyagú, garantált a sikert. Mivel a kötött, horgolt holmik újra előtérbe kerülnek, egy horgolt körmellény szinte biztosan telitalálat!

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr3012361683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása