Ruhamánia

Szilveszter: amikor nem lehetsz elég feltűnő!

2016. december 02. - Hutyi

Ha az öltözéket vesszük alapul, a szilveszter gyakorlatilag szöges ellentéte a karácsonynak, pedig csak néhány nappal követi. Míg karácsonykor az ember szolidabban, elegánsabban öltözik, szilveszterkor mindenki előszedi a feltűnő, extrém, szexi ruháit, és azok közül választja ki azt, amiben végül eltipeg az újévet köszöntő partira. Nos, extra feltűnő ruhákból szerencsére idén sincs hiány, így legfeljebb a képzeletünk szabhat határt a lehetőségeknek.

 48476519_l.jpg

Fémes csillogás mindenütt

 

Bevallom őszintén, mikor először láttam olyan ruhákat, amik teljes fémszínűek voltak, mintha aranyból, ezüstből, vagy fémből készültek volna, el sem tudtam képzelni, hová lehet egy ilyenben elmenni. Feltűnő, de már túlságosan is, egy átlagos buliba már túl sok lenne. Aztán rájöttem: egy átlagos buliba talán túl sok, de a szilveszteri buliba semmiképp! Az év utolsó napján az ember nem lehet elég feltűnő, így egy fémesen csillogó ruhánál talán nincs is jobb választás.

 

Nem zárdába mész!

 

Amikor a szilveszteri szettedet próbálod kiválasztani, nyugodtan felejts el mindent, amit a karácsonyi öltözködési szabályok kapcsán mondtunk! Itt nem kell szolidnak lenni, és csipkékkel trükközni, hogy azért mégse legyen unalmas az öltözéked! Ebben a buliban nyugodtan villanhat a dekoltázs, és az sem baj, ha rövid a szoknya, de azért vigyázz, hogy a jó ízlés határain belül maradj! Ha a feneked kivillan a ruha alól, az inkább nevetséges, mint szexi, és persze az alkati adottságaidat is vedd figyelembe!

 

Színekben is légy feltűnő

 

Színek tekintetében sem kell a szolidabb darabok közül válogatnod. Felejtsd el a bézs vagy pasztell árnyalatokat, nyugodtan pompázhatsz élénkebb cuccokban. Ha szereted a fehéret, az is nagyon jó választás lehet valamilyen erőteljesebb árnyalatú kiegészítővel, mint például a piros vagy a pink. De ahogy említettük, a fémes színek, a flitterek, a strasszok bátran jöhetnek, de túlzásba azért ne ess: ha mindenedet ilyen göncök borítják, az inkább vicces lesz, mint szexi.

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr612011544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása