Ruhamánia

Ezeket a trendeket felejtsd el 2017-ben

2017. február 12. - Hutyi

Ahogy a divat változik, folyamatosan kerülnek a képbe új dolgok, és tűnnek el régiek, amiket eddig előszeretettel viseltünk. Furcsamód ezek igen hamar elkezdenek nemcsak ódivatúnak, hanem konkrétan kínosnak számítani – hát igen, aki nem követi a változásokat, könnyen válhat nevetség tárgyává. Az alábbiakban felsorolt öt divatelem egészen 2016-ig még menőnek számított, idén azonban már jobb, ha elfelejtjük őket, bármennyire is szerettük viselni ezeket.

 42088144_l.jpg

Ettől szabadulj meg idén:

 

  1. Ha egész őszinték akarunk lenni, már 2016-ban is lejárt lemez volt a szegecsekkel díszített táska, öv, felső, nadrág, csizma és bármilyen ruhadarab vagy kiegészítő. Eddig azonban valamennyire tartotta magát, meg-megjelent a szetteken. Idéntől azonban hivatalosan is ciki szegecseket hordani a ruháidon, illetve más kiegészítőiden.
  2. Neonszínek. Sokan utálták már akkor is, amikor divatosak voltak, de legalább ennyien odáig voltak a neonszínű holmikért. Nos, 2017-ben ideje ezektől véglegesen elköszönni, most már semmi szín alatt nem számítanak trendinek, sokkal inkább közönségesnek. Kezdj el barátkozni a finomabb árnyalatokkal.
  3. Felejtősek az egyszínű, letisztult ruhák is. Az idei divat éppen ezek ellenkezői: harsány, színes, hatalmas mintás darabok, melyek gyakorlatilag minden kiegészítőt fölöslegessé tesznek. Mintákból és színekből sosem lehet elég. Ha egyszínű ruhát veszel fel, úgy fogsz kinézni, mint egy szürke kisegér.
  4. Hangsúlyos kiegészítők. Az előző ponthoz kapcsolódva kijelenthetjük: semmi szükség nem lesz hangsúlyos ékszerekre, táskákra, övekre és egyéb kiegészítő elemekre. A ruhák maguk annyira mintásak és díszítettek, hogy vagy elnyomják a kiegészítőket, vagy túl sok lesz belőlük, és nevetséges lesz az összhatás.
  5. Színes haj. Mivel a hajviselet is öltöztet, illik megemlítenünk. A színes tincsek, feltűnő árnyalatok a tavalyi évben még menők voltak, idén azonban jobban teszed, ha búcsút intesz ezeknek. Már cikinek számít, ha úgy nézel ki, mint egy papagáj: keress valami emberi hajszínt magadnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr1912241582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása