Ruhamánia

Mitől örök darab a farmer?

2017. február 21. - Hutyi

Lelőjük a poént az elején, és már most eláruljuk: attól, hogy jól néz ki, mindenhez fel lehet venni, és elég sok változatban létezik. Ez a három tulajdonság együtt biztosítja, hogy a farmer majdnem bármilyen alkalomra jó legyen, mindenki találjon a stílusának megfelelő darabot, és akármilyen egyéb ruhadarabbal jól lehessen kombinálni. Na és persze mindig, minden helyzetben menőnek számítson.

 40798555_l_1.jpg

Bárhová fel lehet venni?

 

A farmernek már annyiféle változata van, hogy tényleg szinte akárhol megjelenhetünk benne. Vannak kifejezetten elegánsabb darabok, egy-egy igényesebb fazonú fekete darabot egy blúzzal simán el lehet adni még üzleties öltözéknek is (habár ehhez az is kellett, hogy az üzleties megjelenés szabályai kissé lazultak az utóbbi években). Igaz, egy kifejezetten kiöltözős eseményre még mindig nem javasolt a farmer, habár már láttunk olyat sztároktól, hogy farmerból készült estélyit vettek fel egy-egy rendezvényre.

 

Mindenkinek jól áll

 

Farmerból annyi fazon létezik, hogy tényleg minden alakra találhatunk megfelelőt. Létezik slim, ami szépen kiemeli a formás lábakat, vagy bővebb fazon, ami esetleg elrejti a problémás területeket. A derékrész is teljesen különböző lehet az egészen aprócska csípőfarmerektől kezdve egészen a közel mell alá érő, hosszú derekú darabokig. Természetesen ezek közül is mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya, az egyéni adottságoktól függ, hogy kinek melyik típus előnyös, és melyiket lenne célszerű inkább kerülnie.

 

Bármilyen stílusban elérhető

 

A farmer talán legnagyobb előnye, hogy ezer meg egy stílusban kapható. Nagyon visszafogott, egyszerű darabokat is találhatsz, és egészen extrém, csillogó-villogó, flitteres, szaggatott farmereket is. A lazább, sportosabb stílus hívei is megtalálják, amit keresnek, de a nőiesebb, csajosabb vonal képviselői is. A farmer gyakorlatilag az egyetlen ruhadarab, amit láthatsz egy rockeren, és egy nőiesen öltöző nőn is.

 

Lehet passzentos, lehet laza, lehet rövid, lehet hosszú. A nadrágon túllépve ma már szoknya, ruha, ing, dzseki, kabát is készül belőle – ez is mutatja, hogy a farmerre igény mindig van, és sosem megy ki a divatból.

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr3012279095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása