Ruhamánia

Miért szeretjük az overált?

2016. március 25. - Hutyi

Az overálok és a rövid szárú egyrészesek továbbra is rendkívül divatosnak számítanak, ám sokan még mindig nem békültek ki ezekkel a karakteres ruhadarabokkal. Mostani bejegyzésünkben eláruljuk, miért is olyan szerethetőek – azt ajánljuk, olvass tovább, mert könnyen lehet, hogy segítünk a szívedbe zárni őket!

Az overál is a divatvilág megosztó ruhadarabjai közé tartozik: rengetegen tartózkodnak tőle, míg mások imádják viselni, mi több, esküsznek rá. Mint annyi minden más trend esetében, talán itt is csak arra van szükség, hogy a bátortalanabbak, ahogy mostanság szokás mondani, kilépjenek a komfortzónájukból, merjenek kísérletezni valamivel, ami az eddigiekben nem képezte az öltözködésük részét. No de miért is jó nekünk, ha overált viselünk?

31925045_m.jpg

Nagyon kényelmes! Persze ez szabástól és anyagösszetételtől is függ, de a hosszú- és rövidszárú overálok többségéről elmondható, hogy igazán komfortos viseletek. Az angolosan jumpsuitnak és playsuitnak nevezett darabokban sokszor könnyebb mozogni, jönni-menni, mint a megszokott kétrészes, nadrág-felsőrész szettekben.

Rengetegféle stílusban beszerezhető. A „kezeslábasokról” azt is hihetnénk, hogy fantáziátlan, hamar unalmassá váló darabok, ám ennek épp az ellenkezője igaz: szinte bármilyen anyagból készülhetnek, szabásukat és díszítéseiket pedig ugyanolyan szabadon variálják a gyártók és a forgalmazók, mint a szokványosabb ruhadarabok esetében. Lehetnek pamutból, farmerből, sifonból, lehetnek gallérosak, v-nyakúak, magas nyakúak, lehet rövid vagy hosszú ujjuk, testhezálló vagy lenge fazonjuk. Így mindenki megtalálhatja közülük a hozzá leginkább illő példányt.

Modern hatást kölcsönöz. A kettő az egyben érzet igazán divatos és újszerű benyomást kelt, nem is beszélve arról az előnyéről, hogy nem kell két (vagy több) különböző ruhadarab összepárosításán törni a fejünket. Akár egyetlen overállal megalkothatunk egy szettet: csak válasszunk hozzá egy cipőt és egy táskát, és készen is vagyunk!

Ha esetleg felkeltettük az érdeklődésed, sőt akár szívesen vásárolnál is egyet (vagy többet!) a töretlenül népszerű overálokból, nézz szét webáruházunk kínálatában!

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr498525760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása