Ruhamánia

Elengedhetetlen alapdarabok

2017. május 19. - Hutyi

Van néhány alapdarab, amely minden nő ruhatárában jelen van, vagy legalábbis ott kellene lennie. Ezek azok a darabok, amiket csak előkapsz, ha épp sietsz, vagy nem tudod eldönteni már órák óta, hogy mit vegyél fel. Mindenhez passzolnak, egyszerre lehetnek egyszerűek és elegánsak, attól függően, hogy mivel kombináljuk őket. Ezek amolyan Jolly Joker ruhák és kiegészítők. Felsorolunk néhányat.

 

64028850_l.jpg

 

Basic pólók, ujjatlan topok

Talán a legnagyobb alapdarabnak számítanak a sima, egyszínű pólók és ujjatlanok. Ezek közül is a legjobb a fekete ujjatlan. Bármivel kombinálható, tényleg mindenhez passzol és lehetsz benne sportos, vagy akár elegáns is. Még egy esti bulizáshoz is tökéletesen alkalmas, valami extrább nadrággal és egy túlméretezett nyaklánccal kombinálva. Mondhatni az alapdarabok királya. Egyszóval: tökéletes.

 

Fekete slip on

 Felvehetjük nadrághoz, szoknyához, sőt, néhány ruhához is. Ha csak a boltba kell leszaladni reggel, vagy ha éppen bulizni indulnál egy lazább helyre, de nem akarod magad egész este magassarkúban kínozni, a fekete slip on akkor is tökéletes választás. Könnyű felvenni, kényelmes, és igazából mindenkihez passzol, stílustól függetlenül.

 

Kék farmernadrág

 Az örök klasszikus. Tökéletesen kombinálható magassarkú cipővel, csizmával, szandállal, tornacipővel, papuccsal. Bármivel. Ha farmernadrágot húzunk, gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy mit veszünk fel, a nadrágunkhoz tutira passzolni fog. Persze mondanom sem kell, hogy azért a cipőnket és a felsőnket érdemes összehangolni ebben az esetben is.

 

+1 kiegészítő: a napszemüveg

 A napszemüveg talán a legszükségesebb kiegészítő. Van persze az alap funkciója, ami ugye az, hogy a szemünket védi a káros sugárzásoktól, ez a legfontosabb és elsődleges feladata. Viszont emellett egy nagyon divatos és extra kiegészítő is lehet. Egy fáradt reggelen, mikor nincs időd rendesen kisminkelni magad munka előtt, kellően eltakarhatod vele a problémás részeket, és jól fogsz kinézni. Emellett hajpántként is remekül funkcionál: jól mutat a fejtetőn is, ráadásul hátra fogja a kósza tincseket. Nagyon hasznos darab, érdemes többet beszerezni belőle, hogy mindig az éppen aktuális outfitedhez passzolót tudd viselni.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr6912525555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása