Ruhamánia

Hogyan válassz magadnak táskát?

2017. április 12. - Hutyi

A táska az egyik legfontosabb és leghangsúlyosabb kiegészítő. Éppen ezért komoly körültekintéssel kell kiválasztani, ugyanis sokat hozzátehet az öltözékedhez, de ha mellényúlsz még a legjobb szettet is teljesen agyonütheted vele. A legfontosabb alapszabály, hogy a táska valamilyen módon passzoljon a megjelenésed egyéb részeihez: harmonizálhat a ruháddal, vagy akár a többi kiegészítővel is, ez már rajtad múlik.

55218887_l.jpg 

Nem ilyen egyszerű azonban a történet, ugyanis a táskának funkciója is van: ebben kell elférnie mindennek, amire szükséged lehet. Ha csak egy órára szaladsz el otthonról, akkor ez nem is különösebben meghatározó elem, de ha az egész napra való holmidat szeretnéd magaddal vinni a táskádban, akkor már a méret fontos lehet. Nincs annál idegesítőbb, mikor nem fér be a cuccod a táskádba, de az sem túl kényelmes, amikor hatalmas táskát kell mindenhová cipelned.

 

Hogyan lehet jól belőni a táska méretét?

 

Természetesen nem lehet mini táskával közlekedni, ha sok a holmid, ez nyilvánvaló. Nem mindegy azonban, hogy milyen a táska elosztása, hány rekeszes, ezekkel ugyanis sokkal praktikusabban lehet kihasználni a helyet. Egy jól pakolható táskának több zsebe és rekesze van, így rendezettebben tudjuk a táskát pakolni, ezáltal jobban is elférnek benne a dolgaink. Nincs annál rosszabb, mikor egy egyterű táskába ömlesztve dobálunk be mindent: így a káosz miatt annyi cucc sem fér bele, amennyit egyébként bele lehetne tenni. Praktikus tud lenni, ha cipzárral még növelhető a táska mérete, így szükség esetén nagyobbá tudjuk varázsolni.

 

Méret szempontjából a divat elég megengedő, szerencsére bátran viselhetsz nagy, illetve kisebb táskát is. Elsősorban a szögletes formák hódítanak, szinte minden méretben találhatsz ilyen táskát. Nagyon divatosak emellett a kötött, horgolt táskák, és az idei alapszabály, hogy minél színesebb a táska, annál jobb: bátran válassz bohém, színes csíkos, virágmintás, jó feltűnő táskákat. Persze azért arra továbbra is érdemes figyelni, hogy a szetted többi részéhez passzoljanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr6112419465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása