Ruhamánia

A leggings soha nem megy ki a divatból!

2016. május 02. - Hutyi

Ahogy már többször is említettük, a divat világában van néhány olyan ruhadarab, amely igen erősen megosztja a véleményeket: vagy maga a darab, vagy viselésének módjai, trendjei. A leggings egy olyan kiegészítő, amelyre mindkét állítás igaz – sokan ki nem állhatják, sokan pedig azt kritizálják, ahogyan mások hordják. Pedig egészen biztosan nem tűnik el egyhamar! Mi ennek az oka?

16037267_m.jpg

Kényelmes

A többségnél már akkor nyert ügye van egy ruhadarabnak, ha az rendkívül komfortos, és könnyű benne mozogni. A leggings pedig ezt hibátlanul teljesíti.

Multifunkcionális

Nem sok ruhadarabról lehet elmondani, hogy szinte végtelen számú módon kombinálható, a leggings pedig ezek közé tartozik: felveheted hosszított ingekhez és felsőkhöz, pólókhoz, ruhákhoz (ha például túl vékony éppen egy pár harisnya), plusz rétegként, a nadrágod alá cudar időben, sportoláshoz (torna, jóga, stb.), otthoni házimunkához vagy éppen pihenéshez – csak rajtad múlik, hogy épp milyen szerepet szánsz neki!

Minden alkalomhoz megfelelő

Az előbbi pontból némileg következik, hogy a leggings nemcsak jól kombinálható, de sokféle alkalomra is felvehető – csak egy kis finesz és kreativitás szükséges hozzá. A megfelelő kiegészítőkkel és a hozzá való ruhadarabokkal viselheted a munkahelyeden, egy találkozóhoz a barátnőiddel, randevúra, sőt akár „félelegáns” összejövetelekre és partikra – és, ahogyan már fentebb említettük, testmozgáshoz és otthoni viseletként is kiváló. 

Egyszerű vagy egyedi – típusa válogatja

A hagyományos, egyszínű (amelyek közül a leginkább mindennapi a fekete vagy a szürke) darabok mellett rengeteg féle leggingst lehet kapni a legkülönbözőbb mintájú anyagokból elkészítve: az állatmintáktól kezdve a geometrikus mintákon át a teljesen egyedi, bohókás vagy éppen szokatlan nyomatokig. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a leggings szinte maga a sokoldalúság!

A fent említett okokból minden nő ruhatárának tökéletes hozzávalója lehet néhány pár leggings, stílustól és preferenciáktól függetlenül – hiszen annyira sokféle típusa és formája elérhető. Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy minél előbb beszerezz egy-egy új párat, bátran nézz szét webáruházunkban!

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr398679302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása