Ruhamánia

5 felsőfajta, amit imádni fogsz a nyáron

2016. július 05. - Hutyi

Sokaknak a nyár a kedvenc évszakuk, ami maximálisan érhető, hiszen jó esetben rengeteg napsütéssel, kiváló időjárással, sok pihenéssel és élménnyel ajándékoz meg bennünket a szezon. Igen ám, de a nyári kánikula és forróság legalább ennyi fejtörést és kényelmetlenséget tud okozni, amelyet a legtöbbször elviselni is kihívás, és a csinos megjelenés megtervezése sokkal inkább teherré, mintsem örömmé válik. Megkönnyítendő a feladatot, most mutatunk ötféle felsőrészt, amelyekben könnyebb átvészelni az embert próbáló meleget!

53873317_m.jpg

Klasszikus trikók

A legegyszerűbb és legkímélőbb választás: bizony, a legbátrabbak egészen nyugodtan felvehetnek akár atlétatrikókat is a pusztító melegben. Akik ennél valamelyest dekoratívabb megoldásra vágynak, bátran böngészhetnek az egyszínű, mintás vagy feliratos darabok között is. Csak hogy fokozzunk a legeket: valószínűleg a legkényelmesebb választás is egyben.

Nyitott vállú vagy vállnélküli topok

Már több alkalommal megénekeltük, hogy jelenleg is odavan a divatvilág a vállat szabadon hagyó ruhákért: valóban bájos, érdekes darabok, sokkal kevésbé zártak, és kellemes, puha, vékony anyagból elkészítve alig jelentenek terhet a kánikulában.

Bő fazonú, téglalap szabású felsők

Ezeket azoknak ajánljuk, akik bátortalanabbak, vagy egyszerűen nem szeretik szabadon, fedetlenül hagyni vállaikat, karjaikat még a forró napsütésben sem: az ilyen hosszított, ujjas, ámde lenge és általában vékony anyagból készült felsők zártságuk ellenére igazán kellemes viseletek, ráadásul a laza szabás miatt a levegő mozgásával maga a felsőrész is segíthet a „hűtésben”.

Hosszított tunikák 

Ezeket főleg vízpartra vagy vízközelbe ajánljuk, amikor például nem szeretnél sokat vacakolni a fürdőzés előtti vagy utáni öltözködéssel, mégsem akarsz fürdőruhában, bikiniben maradni. Egyszerű őket fel- és levenni, eleget takarnak, de nem túl sokat, nem is túl keveset.

Crop topok, vagyis rövidállású felsők

A crop topok pár éve az év bármely szakában az öltözködés alapkellékei rengeteg lány és hölgy számára, ilyenkor pedig különösen jól jön, ha a lehető legkevesebb ruhaanyagot kell magunkra aggatnunk.

Ha megtetszett valamelyik típus, bőven találhatsz belőlük a webáruházunkban – kellemes böngészést!

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr818868048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása