Ruhamánia

Sapka, sál, kesztyű…

2016. november 03. - Hutyi

Ahogy egyre hidegebbre fordul az idő, úgy kerülnek elő egyre gyakrabban a téliesebb kiegészítők, mint a sapka, a kesztyű, illetve a sál. Talán még túlzásnak tűnhet napközben, de aki már kora reggel, esetleg hajnalban az utcákat rója, az bizony érezheti, hogy csíp a hideg. Ha már eljött az ideje, hogy ezekhez a melegítő ruhadarabokhoz nyúljunk, nem árt azt is átgondolni, hogy csinálhatnánk stílusosan.46199126_l.jpg

Nem mindegy, milyen a kesztyű?

 

A kesztyű annyira részletkérdésnek tűnik, hogy legtöbben maximum a színére figyelnek oda, de sokan még arra sem. Nos, ez nagy hiba. Aki próbál divatos lenni, az már tudhatja, hogy a lényeg éppen a részletekben rejlik, hiszen ezek dobják fel az alapdarabokat, amik, valljuk be, gyakran egy kaptafára készülnek. A kiegészítők miatt tud ugyanaz a dzseki teljesen másképp kinézni két különböző emberen. A kesztyű esetében a színen kívül figyelj az anyagra: bőrdzsekihez bőrkesztyűt ne, mert túl sok, de a farmerdzsekihez vagy a pufihoz se nyerő választás, ellenben a szövetkabáttal jól klappol. A kötött szinte bármihez jó, a díszítésnél a stílusra azért figyelj: egy sportos szetthez ne vegyél fel flitteres kesztyűt.

 

Sapka: csak cukiságot ne!

 

Sapkából elég sokféle számít trendinek, még hatalmas bojt, pompom is nyugodtan lehet a tetején. Két dologra kell ügyelned: figyelj a stílusra, tehát egy elegáns kabáthoz ne a pompomos sapit válaszd, és semmilyen körülmények között ne vegyél fel cuki nyuszifüles, macifüles stb. sapkát. Valóban nagyon vicces és aranyos, de csak a gyerekeken. Ha szeretnéd, hogy komolyan vegyenek, mint felnőtt embert, ezeket hagyd ki!

 

Nincs trendibb a körsálnál

 

Sálak terén az abszolút menő idén a körsál. Ebből választhatsz bármilyet: vékonyat, vastagot, kötöttet, sima szövöttet, teljesen mindegy. Elegánsabb és sportosabb stílushoz is kiváló, és a szivárvány minden színében elérhető. Ez az a darab, amit az idei őszi-téli szezonban muszáj beszerezned, lehetőleg több példányban! Persze a hagyományos kötött sálakat is nyugodt lélekkel hordhatod idén is, habár a háromszög fazon praktikusabb és trendibb is.

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr9111927733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása