Ruhamánia

Fürdőruhatrendek 2017-ben

2017. április 18. - Hutyi

Ugye az első melegebb tavaszi nap beköszöntével Neked is eszedbe jutott, hogy milyen fürdőruhát fogsz viselni idén nyáron a strandokon? Ugyan még nincs itt a fürdőruhaszezon, de érdemes már ilyenkor kiválasztani a kívánt darabot, ugyanis a szeszélyes tavaszi időjárás bármikor okozhat meglepetéseket. Nézzük akkor az idei trendeket:

28142298_l.jpg

Egyrészes fürdőruhák

Szerencsére már nem igazán él az a tévhit a köztudatban, hogy az egyrészes fürdőruha nem lehet szexi. Ezt a feltevést cáfolja meg az idei fürdőruhatrend is, a kivágott, fűzős, sokpántos, merész színekből összeállított egyrészes fürdőruhákkal. Ezekben az egyedi és sokszínű darabokban ugyanannyira lehetünk divatosak és szexik mint a bikinikben, és még a hasunkat sem feltétlenül kell mutogatnunk hozzá, ha esetleg maradt rajta egy kis téli felesleg.

Brazil bikinialsó

A brazil bikinialsó már-már egy klasszikus, maradandó darabnak mondható a fürdőruhák világában. Nem takar annyira, mint egy sima fürdőalsó, viszont nem is mutat annyit, mint a tanga. Egyszerre lehet szexi és stílusos. A brazil bikinialsó a tökéletes arany középút a fürdőruhaalsók között.

Púderes, bőrszínű darabok

Talán nem mondunk nagy újdonságot azzal, hogy a púderszín – különösen a púderrózsaszín - az egyik legnagyobb idei divatszín. Egyszerű, elegáns, és szinte mindenkinek jól áll. A púderes színek mellett még a bőrszínű darabok is hódítani fognak idén a fürdőruhák körében is.

Csipkés bikini

A csipkés, fehér fürdőruha mindenképp egy szolidabb hatást kelt, még akkor is, ha a fazonja picit merészebb. A csipke öltöztet, és örök klasszikus. Igazán különleges, finom darabokat viselhetünk, ha idén nyáron a csipkés fürdőruha mellett döntünk.

Aszimmetrikus fürdőruhák

Az egy és a kétrészesek körében is nagyon népszerűek lesznek ezek a darabok. Nem egy szokványos, hétköznapi viselet, épp ezért nagyon izgalmas és egyedi stílust kölcsönöz viselőjének. Aki magára szeretné vonzani a szemeket a strandon, annak mindenképp egy aszimmetrikus fürdőruhát ajánlok idén nyárra. Garantáltan egyedi és feltűnő, főleg, ha egy harsányabb színű darabra esik a választásunk.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr8612419507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása