Ruhamánia

Nyári ruhák – kinek milyen fazon áll jól?

2017. május 25. - Hutyi

 

Hetek kérdése, és beköszönt az igazi nyári meleg, ezzel együtt pedig előkerülnek a lengébb ruhadarabok is. Kánikulában a legpraktikusabb viseletet az egyrészes nyári ruhák jelentik, nem csoda, hogy elég gyakran találkozni velük az utcákon. Csakhogy ezekből gyakorlatilag végtelen a kínálat, ami a színeket, a mintákat és persze a fazont illeti.

 

42562417_l.jpg

 

 

Nem mindig könnyű eltalálni, melyik az, amelyik passzolna hozzánk, és bizony nem ritka, hogy néhányan igencsak mellényúlnak a választással. Mint tudjuk, attól még, hogy egy ruha önmagában jól néz ki, nem biztos, hogy hozzánk is passzol, a mi alkatunkon is jól fog mutatni. Hogy megkönnyítsük a döntést, eláruljuk, jellemzően milyen alkathoz illenek a legnépszerűbb fazonok.

 

Maxiruha

 

Nagyon divatos a maxiruha, szinte bármilyen mintával, de csíkos kivitelben telitalálat – már ha olyan az alakunk, amire passzol. A maxiruha ugyanis sajnos nem áll jól mindenkinek. Leginkább a magas nőknek ideális, aki alacsony, azt még jobban összenyomja, ezért nem feltétlenül jó választás. Ha pedig valaki alacsony, ugyanakkor molettebb alkat is, végképp nem javasolt a maxiruha viselése. Ehhez a típushoz kell a magasság.

 

Miniruha

 

A mini sosem megy ki a divatból, ugyanakkor igen gyakran találkozhatunk azzal a problémával, hogy az emberek egy része egyszerűen nem tudja viselni. Vagy nem tud hozzá kiegészítőket választani, vagy az alkatához nem való. Legyünk őszinték: a miniruha sokat mutat, ezért vastag combokkal, vaskos lábakkal nem feltétlenül előnyös viselet, a vékonyabb alkaton mutat igazán jól. Mivel önmagában merész darab, érdemes szolid cipőt, és más kiegészítőket választani hozzá.

 

Zsákruha

 

Kényelmes és lenge, ezért nagy a kísértés hogy az igazán meleg napokon csak magunkra dobjunk egy zsákruhát. De ezt csak akkor tesszük jól, ha magasak és vékonyak vagyunk, ugyanis a zsákruha bármilyen praktikusnak tűnik is, sajnos alig áll jól valakinek. Az alacsony embereket összenyomja, még akkor is, a szép alakot elrejti, a molettebb, teltebb nőket pedig indokolatlanul szélesnek mutatja.

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr7112525687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása