Ruhamánia

Nyáron is ízlésesen!

2017. május 22. - Hutyi

Sokak számára nehéz megtalálni az egyensúlyt, mikor nőiesen szeretnének felöltözni. Különösen nagy melegben, hiszen olyankor még a leglengébb ruha is sokszor elviselhetetlenül izzasztó tud lenni. Gyakran tényleg nem egyszerű rátalálni az arany középútra, hogy mi az, ami még az ízlésesen szexi kategóriába esik, és mi az, ami már inkább kihívó, esetleg közönséges. Ebben szeretnénk most a segítségetekre lenni. Nézzünk pár gyakori bakit!

 

40758029_l.jpg

 

 

 

Forrónaci, mélyen dekoltált felsővel

 

Ez az összeállítás egyértelműen sok. Túl sokat mutat. Vagy a forrónaci, vagy a kivágott felső. Ha a kivágott felsőt választjuk, vegyünk fel hozzá egy combközépig érő szoknyát vagy nadrágot, esetleg egy elöl rövid, hátul hosszított fazonú szoknyát. Ha forrónacit húzunk, válasszunk mellé inkább pántnélküli topot, vagy egy nem dekoltált pólót, esetleg féloldalas felsőt.

 

Miniruha, platform magassarkú szandállal

 

A miniruha alapjáraton kihívó, merész darabnak számít. Ettől függetlenül lehetsz benne ízléses és stílusos, de nagyon meg kell válogatni, hogy milyen lábbelit húzol hozzá. A platform magassarkú cipő vagy szandál nem tartozik a miniruhával kompatibilis lábbelik közé, ha stílusos megjelenést szeretnél. Válassz inkább valami visszafogottabb, közepesen magas telitalpú szandált, vagy egy szép, nyújtott orrú körömcipőt. Az elegánsabb lapostalpú szandálok is tökéletesen passzolnak hozzá.

 

Szilikonpántos melltartó

 

Nem véletlenül írtuk ezt a darabot önmagában, és nem valamivel párosítva. A szilikonpántos melltartó az a ruhadarab, amit soha, semmivel nem szabadna felvenni. Semmilyen körülmények között. A legtöbben pánt nélküli, illetve nyitott hátú, vállú felsők alá húzzák. Kevés annál visszataszítóbb dolog van, amikor a megsárgult szilikonpánt tapad valaki bőrére. Szóval röviden, tömören: NE! Temérdek  választék van a pánt nélküli melltartók között, szuperek, szépek, jól tartanak. Érdemes inkább azok közül beszerezni párat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr6412525643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása