Ruhamánia

Overál – hogyan viseljük?

2016. december 16. - Hutyi

 

Kevés olyan megosztó ruhadarab létezik, mint az overál: egyesek imádják, a másik oldalon azonban sokan nem szeretik, sőt, van, aki egyenesen röhejesnek tartja. Az biztos, hogy az overál nem azoknak való, akik bizonytalankodnak a megjelenésüket illetően – leginkább azoknak ajánlott viselni, akik magabiztosak, határozottak, és nem bánják, ha kicsit kilógnak a sorból az öltözékükkel.


65522326_l.jpg

Vannak olyan overálok, amiken nem is látszik, hogy egyrészesek. Ezek azok, amikkel a többség is ki tud békülni, hiszen úgy néznek ki, mint egy szimpla nadrág+felső kombináció. Vannak olyanok, amiknél egyértelmű, hogy overálról van szó, mind a szín, mind a fazon miatt, és vannak lezserebb, illetve feszülősebb verziók. Igazság szerint overált mindenki bátran viselhetne, csak meg kellene találnia a megfelelőt!

 

Hová lehet felvenni?

 

Bárhová, overálból ugyanis nagyon sokféle stílusú létezik. Vannak kifejezetten elegáns darabok, amiket akár alkalmakkor is hordhatsz a megfelelő kiegészítőkkel. Vannak lezserebbek, melyek kényelmes viseletet biztosítanak otthonra, és vannak olyanok is, melyek egy csinosabb, nőiesebb öltözéket nyújthatnak a mindennapokban. A stílusodtól függ, hogy milyet érdemes venned, na meg attól, hogy hová akarod felvenni.

 

Igazodjunk az alakunkhoz!

 

Az overálról tudni kell, hogy a feszülősebb fajta szinte minden apró hibát megmutat a testünkön, ilyet ennek tudatában hordjunk! Ha úgy érezzük, azért lenne mit takargatni, válasszunk egy lazább fajtát, vagy olyan, amin fodrok, rojtok, illetve egyéb díszítések jótékonyan elterelik a figyelmet a problémás területekről.

 

Kiegészítőkkel dobjuk fel az egyszínűt!

 

Az egyszínű overált feldobhatjuk egy élénkebb, de minimum kontrasztos színű övvel, ezzel egyúttal csökkenthetjük az egyrészes hatást is. Ha még bizonytalan vagy az overál viselésével kapcsolatban, eleinte próbálkozz vele otthon, illetve olyan darabokkal kezdj, amik olyanok, mintha külön felső és nadrág lenne. Amint hozzászoktál, már nem lesz olyan furcsa ilyenben járkálni, és bátrabban viseled majd utcán is. Az overál nagyon kényelmes, és mutatós ruhadarab tud lenni, érdemes adni neki egy esélyt!

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr9412047083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása