Ruhamánia

Az univerzális farmer

2016. május 09. - Hutyi

Valószínűleg kisebbségben vannak azok, akik egyáltalán nem hordanak farmerből készült ruhadarabokat – és mennyi mindenről maradnak le! A farmer ugyanis nemcsak nadrágokhoz kiváló alapanyag: rengeteg más stílusos ruhadarab készíthető belőle. Mutatjuk is, mi mindent viselhetsz farmerből!

5403971_m.jpg

Nadrág

Az elsőszámú kedvenc: a legtöbben viseltek már farmernadrágot, sőt rendszeresen teszik. A jó minőségű és méretében is megfelelő példány előnye, hogy kényelmes, igazán jól bírja a gyűrődést (szó szerint), szinte bármihez illik, és szerencsére számtalan fazonban, szabással gyártják. Lehetsz a skinny, csőszárú változat elkötelezettje, de az sem gond, ha például az újra hódító trapéz szabású darabok iránt lelkesedsz jobban – sőt az egyenes szárú fazonnak is egyre több híve van ismét, a magas derék pedig változatlanul népszerű. A farmernadrágokra messzemenőkig igaz, hogy mindenki megtalálhatja közülük a kedvencét!

Ing

A farmering egyre kevésbé retro ruhadarab, és tartozik újra egyre több nő (és férfi) mindennapi öltözködéséhez. Nagyszerűsége abban (is) rejlik, hogy a hozzá válogatott kiegészítők és egyéb darabok függvényében kelthet teljesen hétköznapi, sportos, sikkes sőt akár vagány hatást is.

Dzseki vagy mellény

Egy könnyű, de trendi farmerkabát remek szolgálatot tesz például a mostani átmeneti, vagy kevésbé napsugaras tavaszi időszakban, hasonlóan egy mellényhez, ami egy plusz réteget jelenthet hűvösebb időjárás esetén. A bevállalósabb egyéniségek választhatják természetesen a szaggatott, vagy akár szegecselt darabokat is.

Szoknya

A hatvanas, hetvenes évek divatjának reneszánsza miatt a szoknyák és azok jellegzetes típusai (főként például az A-vonalú fazon) is újra előtérbe kerültek, ezzel együtt pedig a farmerszoknyák is ismét keresettek lettek – hossztól és szabástól függetlenül. A legközkedveltebb fajtája egyébként talán a végig gombos, A-vonalú típus az utóbbi időben. Megint csak azt tudjuk mondani, remekül passzol bármilyen felsőrészhez – néhány klasszikus kiegészítővel ékesítve.

A rövid listából is kiderül, mennyire sokoldalú anyag a farmer, és közel sem merítettük ki a lehetőségek széles tárházát – keresd a legújabb és legdivatosabb, farmerből készült ruhákat a webáruházunkban!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr888700072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása