Ruhamánia

Munkahelyről az éjszakába – hogyan oldjuk meg?

2016. május 29. - Hutyi

Bár a legtöbben általában a hétvégén engedik ki a gőzt és a feszültséget, és járnak szórakozni, az is megeshet, hogy úgy alakul a menetrended: egyenesen a munkahelyről kell megérkezned egy partiba, fogadásra, bulira, vagy a köztes időben nincs lehetőséged átöltözni. Ilyenkor komoly fejtörést okozhat egy olyan multifunkcionális összeállítás megtervezése, amely mindkét közegben megállja a helyét. Megmutatjuk, hogyan rendelkezhetsz egyszerre professzionális külsővel a munkában és csinos megjelenéssel az estében-éjszakában!

46719589_m.jpg

1. A klasszikus fekete-fehér

Száz százalékig nyerő kombináció, hiszen a fekete-fehér szettek egyszerre formálisak, elegánsak és – anyagoktól, szabásoktól függően – vagányak is. Egy fehér felső- és fekete alsórésszel nemcsak komoly külsőt, de modern és dekoratív megjelenést is kölcsönözhetsz magadnak. (Érdemes játszani a textúrákkal – csipke vagy bőr, velúr betétek – és a formákkal – egyedi szabások –, hogy kissé tompítsd az irodista jelleget.

2. A rétegezés furfangja

Sokaknak nincs arra lehetősége, hogy a táskájában rejtegessen plusz egy felsőt vagy más ruhadarabot, mégis túl unalmasnak, hétköznapinak találja a munkahelyi szettjét, és valami egészen mást szeretne viselni. Ilyenkor megteheted, hogy egy pulóver vagy blézer alá ügyesen elrejted az estéhez illő felsőrészt, amelyről majd a megfelelő időben „hullik le a lepel”.

3. Ruhából szoknya, szoknyából ruha

A fenti elv alapján, ha például az esti programhoz lenne egy csodaszép ruhád, ami azonban túl merész ahhoz, hogy felvehesd a munkába, könnyedén eltakarhatod (merészebb kivágású, díszített, stb.) felsőrészét egy blézerrel, pulóverrel, vagy akár egy inggel is.

4. Hangsúlyos kiegészítők

Ha semm időd nincs napi öltözéked részleges cseréjére vagy levetésére, bulihoz, összejövetelhez illőbbé teheted azt néhány figyelemfelkeltő, hangsúlyos, egyedi ékszerrel vagy kalappal, fejdísszel. Ha a megfelelő kiegészítőket választod, egészen biztos, hogy kitűnhetsz a tömegből, akár még egy máskülönben szokványos, átlagos szettben is!

Webáruházunkban egyaránt találhattok elegáns vagy komoly, és merész vagy díszes darabokat is – jó helyen jársz, akár a munkahelyi ruhatáradat, akár az „esti” ruhatáradat szeretnéd bővíteni!

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr568753880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása