Ruhamánia

Ebben töltsd az ünnepeket!

2016. november 30. - Hutyi

Közeleg az év vége, vele együtt az ünnepek, és egy magára valamit is adó nőben ilyenkor egyértelműen felmerül a kérdés, hogy idén mit vegyen fel a karácsonyi ebédekre, vacsorákra, összejövetelekre. Akár több szettre is szükség lehet, hiszen ott a céges karácsony, a barátokkal is sokan tartanak egy kisebb-nagyobb ünneplést, aztán december 24-25-26-án pedig a családé a főszerep: ebédek, vacsorák a rokonokkal. Természetes, hogy az ember mindig a legjobb formáját szeretné hozni. De vajon mire kell figyelni, hogy ez meg is valósuljon?

 51239036_l.jpg

Légy szolid!

 A karácsony nem arról szól, hogy kipakold, amid van, ezt nyilván te is tudod. Ilyenkor a szép, ám szolid ruháké a főszerep, hogy lehetőleg a nagyi se nézzen rosszallóan, amikor meglát. Na persze nem kell apácának öltözni, de a mély kivágásokat, és a túl rövid szoknyákat ebben a pár napban felejtsd el – szilveszterkor majd pótolhatod a szexi megjelenést. A karácsony sokkal inkább az eleganciáról szól!

 

Figyelj a színekre!

 

A karácsonynak megvannak a maga jellemző színei, amik minden évben megjelennek: a piros és az arany kihagyhatatlan. Ami kevésbé illik az alkalomhoz, az a fekete és a fehér. Természetesen nem kötelező színben igazodni a karácsonyfához, de sokat dobhat az öltözéked hangulatán, ha megteszed. Ha nem is kifejezetten vagy oda a pirosért és az aranyért, legalább kiegészítőként hordhatod őket, hogy ünnepibb legyen az öltözéked: öv, táska, cipő, vagy éppen hajpánt formájában.

 

Csillogás és csipke

 

Nincs olyan ünnep, amihez jobban illenének a csillogó flitterek, mint a karácsony! Nyugodtan felvehetsz csillogó, arany, illetve ezüstszínben pompázó ruhát. A csipkék is előkerülhetnek, adnak egy romantikus kisugárzást az egész megjelenésednek, sőt, a fodrok és a strasszok is jó választást jelenthetnek – na persze mindez nem egyszerre! A legnagyobb jolly joker egy letisztult, elegáns ruha, némi strasszos vagy csipkés kiegészítéssel, díszítéssel: ezzel nem igazán lehet mellényúlni, csak a dekoltázsra és a hosszra figyelj oda!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ruhamania.blog.hu/api/trackback/id/tr2412011474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása